Το Επιμελητήριο Πιερίας διοργανώνει ενημερωτική Τηλεδιάσκεψη με ομιλήτρια την κα Μαρία Σπυράκη

543

Θέμα: Τέταρτη Βιομηχανική Επανάσταση: Νέες ευκαιρίες – Νέα Επαγγέλματα

 

Με πρωτοβουλία του Επιμελητηρίου Πιερίας, την Τρίτη 16/03/2021 και ώρα 18:00, διοργανώνεται ενημερωτική τηλεδιάσκεψη με κύρια ομιλήτρια την Ευρωβουλευτή της Νέας Δημοκρατίας κα Μαρία Σπυράκη, με θέμα:

«Τέταρτη Βιομηχανική Επανάσταση: Νέες Ευκαιρίες – Νέα Επαγγέλματα».

Η εκδήλωση θίγει ένα άκρως ενδιαφέρον ζήτημα.

Το παγκόσμιο οικονομικό σύστημα, εισερχόμενο σε ένα πρωτόγνωρο και καινοτόμο παραγωγικό μοντέλο, αμφισβητεί οτιδήποτε θεωρούσαμε μέχρι στιγμής δεδομένο στο χώρο της οικονομίας.

Την ίδια στιγμή όμως δημιουργούνται τεράστιες ευκαιρίες, νέες δραστηριότητες και νέα επαγγέλματα σε μία σειρά καινοτομικών τομέων, για τις οποίες κρίνεται σκόπιμο, οι νέοι κυρίως επιχειρηματίες να λάβουν την έγκαιρα την απαραίτητη πληροφόρηση και εκπαίδευση.

Έχοντας πάντοτε ως γνώμονα την προώθηση της επιχειρηματικότητας καλούμε το σύνολο των μελών μας να δηλώσει συμμετοχή σε αυτή την τόσο επίκαιρη και ενδιαφέρουσα τηλεδιάσκεψη.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να δηλώσουν το e-mail τους, στο οποίο θα τους αποσταλεί το link μέσω του οποίου θα λάβουν μέρος στην ενημερωτική τηλεδιάσκεψη, στο Επιμελητήριο Πιερίας (τηλ. 2351023211, e-mail: [email protected]), έως την Τρίτη 16/03/2021 και ώρα 13:00.