Δήμος Κατερίνης: Παρεμβάσεις για καλύτερη καθημερινότητα

288

Ολοκληρώνονται εντός της εβδομάδας από την τεχνική υπηρεσία του Δήμου Κατερίνης, οι εργασίες αναβάθμισης των υπαίθριων χώρων, στο Β’ Δημοτικό Κοιμητήριο (Άγιος Λάζαρος), ενώ συνεχίζονται οι εκτεταμένες παρεμβάσεις ανάπλασης πεζοδρομίων, στην πόλη της Κατερίνης και πιο συγκεκριμένα στις οδούς Μαλέα (Σιδηροδρομικός Σταθμός), Πλάτωνος (περιοχή Νέας Ζωής).

Την ικανοποίησή του για την πορεία των εργασιών εξέφρασε ο Δήμαρχος Κώστας Κουκοδήμος, ο οποίος συνοδευόμενος από τους αντιδημάρχους Γιάννη Συμεωνίδη, Γιώργο Κυριακίδη, Δημήτρη Μορφακίδη πραγματοποίησε αυτοψία στους χώρους των εργασιών: «Με στόχο να βελτιωθεί η καθημερινότητα των δημοτών, συνεχίζουμε τις προγραμματισμένες μας παρεμβάσεις σε όλη την πόλη και στις κοινότητες» τόνισε σε δήλωσή του, ο Δήμαρχος.

Παράλληλα, ολοκληρώθηκαν οι παρεμβάσεις στην οδό Λιτοχώρου (Βατάν), στην οδό 7ης Μεραρχίας (στο ύψος της περιοχής Τουρμπέ – Τζαμί) και Δάφνης (Περιοχή ΤΙΜΙΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ), αντίστοιχα.

Επιπλέον, στο Α΄ Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Κατερίνης, έγιναν βελτιωτικές παρεμβάσεις (πλακοστρώσεις), τόσο στο εσωτερικό του Α’ΔΑΚ (αίθουσα οργάνων γυμναστικής κάτω από την κερκίδα του σταδίου), όσο και στους πέριξ υπαίθριους χώρους.

Εξάλλου, στο Α’ Δημοτικό Κοιμητήριο (Αγία Αικατερίνη), αφού υλοποιήθηκε η αποκατάσταση τμήματος της περιτοίχισης, τα συνεργεία της τεχνικής υπηρεσίας ολοκλήρωσαν την α΄ φάση των παρεμβάσεων αναβάθμισης των υπαίθριων χώρων του Κοιμητηρίου με πλακοστρώσεις, επιστρώσεις με κυβόλιθους, ασφαλτοστρώσεις σε τμήματά του, συντηρήσεις σε όλη την έκτασή του.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί, ότι,  η Τεχνική Υπηρεσία ανταποκρίνεται καθημερινά και σε αιτήματα των δημοτών, όπως αυτά διατυπώνονται και υποβάλλονται μέσω της πλατφόρμας Novoville.