Αυτά τα 4 ζώδια δε θα… πεθάνουν στην ψάθα

371

Ποιος δε θα ήθελε να ζήσει μια άνετη ζωή και όταν γεράσει να μην αγχώνεται πώς θα τα βγάλει πέρα με την… περικομμένη σύνταξη, τα φάρμακα και τους γιατρούς και τα χαρτζιλίκια στα εγγόνια; Κανένας!

Κι αν κάποιοι δεν σκέφτονται τόσο το μετά, υπάρχουν 4 ζώδια που τους απασχολεί αρκετά η… δύση τους και γι’ αυτό κάνουν το κουμάντο τους.

Διάβασε παρακάτω ποια είναι!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Εννοείται ότι είναι επικεφαλής της λίστας, αφού αφ’ ενός ο προγραμματισμός και η προνοητικότητα είναι στοιχεία του χαρακτήρα του και αφ’ ετέρου ο βίος της είναι λιτός, οπότε είναι πολύ εύκολο να κάνει ένα κομπόδεμα τόσο όσο για να μην ανησυχεί για τα γεράματά του. Επίσης, είναι πιθανό να πλουτίσει μέσα από μια επιχείρηση που μπορεί να στήσει, καθώς δεν υπάρχει περίπτωση να του ξεφύγει cent που να μην αξιοποιήσει. Είναι εξπέρ στο να εξοικονομεί χρήματα, ώστε να αυξάνει τα περιουσιακά της στοιχεία!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Δεν υπάρχει κάτι που να μην μπορεί να καταφέρει ένας Σκορπιός, αν το βάλει στο μυαλό του και θα χρησιμοποιήσει όλα τα διαθέσιμα μέσα. Επιπλέον, είναι απίστευτα εργατικός και χαρισματικός. Ακόμη και ο λιγότερο φιλόδοξος Σκορπιός συνειδητοποιεί νωρίς ότι μέσω καριέρας μπορεί να αποκτήσει δύναμη, εξουσία και να βγάλει χρήματα όχι μόνο για να καλοπεράσει τώρα, αλλά και να εξασφαλίσει το μέλλον του κι εκεί έχει όντως ταλέντο. Στάνταρ, λοιπόν, δε θα πεθάνει.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο επαγγελματισμός και η υπευθυνότητα είναι κύρια χαρακτηριστικά του Αιγόκερω, όπως επίσης και η αντίληψή του για το χρόνο και πόσο γρήγορα κυλάει. Γι’ αυτό και θα φροντίσει όχι μόνο για το παρόν, αλλά και το μέλλον του. Τον απασχολεί μάλιστα ιδιαίτερα το να είναι ένας «αξιοπρεπής» ηλικιωμένος, που θα έχει χρήματα για να φροντίσει τον εαυτό του και να μην επιβαρύνει ή έχει ανάγκη κανέναν. Ακόμα κι αν καταφέρει να βγάλει λεφτά, πάντως, δε θα κάνει τρέλες ούτε και επίδειξη με ακριβά αυτοκίνητα, σκάφη, ρούχα ή κοσμήματα. Πιο πιθανό είναι να έχει μεγάλο τραπεζικό λογαριασμό ή θυρίδα ή να τα επενδύσει κάπου που ξέρει ότι θα αβγατίσουν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Καρκίνος που να μη διαθέτει κομπόδεμα… δεν είναι Καρκίνος. Είναι πολύ οικονόμος και προνοητικός, θέλει να νιώθεις ασφαλής και γι’ αυτό προσέχει τα έξοδά του, ώστε αν προκύψει κάποια δύσκολη στιγμή, να μη βρεθεί εκτεθειμένος. Συνήθως πάντως μαζεύει χρήματα, οπότε σιγά-σιγά θα αποκτήσει έναν ικανοποιητικό ποσό ή θα γίνει πλούσιος. Άλλωστε είναι εργατικός και πρόθυμος να δουλεύει μέρα και νύχτα για να παρέχει τα πάντα στον εαυτό του και κυρίως στην οικογένειά του. Το μόνο μειονέκτημα είναι ότι συνειδητοποιεί, όταν είναι πάνω από 30 ή και αργότερα, ότι πρέπει να ευχαριστιέται και λίγο τη ζωή του.