Χρήστος Τασχουνίδης: Παραιτούμαι από το δ.σ. του ΟΠΠΑΠ…..

291

Αξιότιμε κύριε Δήμαρχε,

Αξιότιμε κύριε Πρόεδρε του Δημοτικού Συμβουλίου

Με την παρούσα επιστολή σας γνωστοποιώ την απόφασή μου να παραιτηθώ από το διοικητικό συμβούλιο του Οργανισμού Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Πρόνοιας (ΟΠΠΑΠ) του Δήμου Κατερίνης, ως ένδειξη συμπαράστασης προς τον κ. Νίκο Τσιαμπέρα, τον κ. Γιώτη Ιορδανίδη και την κ. Τζένη Κεχαγιοπούλου, που παραιτήθηκαν πριν από εμένα.

Ενημερώνω τόσο τη διοίκηση όσο και όλους τους συνδημότες μας πως όσα έχει αναφέρει ο κ. Τσιαμπέρας για τη χρηστή και συνετή διοίκησή του στον ΟΠΠΑΠ είναι απολύτως ειλικρινή και ουδέποτε απέκλινε από τις αρχές της σωστής συνεργασίας και διοίκησης, με σεβασμό στην αντιπολίτευση και πάνω από όλα στα χρήματα των δημοτών.

Στη θέση του αποδέχθηκε να τοποθετηθεί ως Πρόεδρος ο κ. Γιάννης Μπεϊνάς, ένας συνδημότης μας γνωστός για το ήθος, τη σοβαρότητα και ευπρέπειά του. Εύχομαι πραγματικά να ξέρει τι κάνει και εκτός από τη χρηστή διαχείριση του ΟΠΠΑΠ να αναζητήσει απαντήσεις για όλα όσα ρωτάνε οι συνδημότες μας, σχετικά με τις δεκάδες απευθείας αναθέσεις σε νεοσύστατες ΙΚΕ και όλα τα άλλα που καταγγέλονται τεκμηριωμένα καθημερινά.

Ταυτόχρονα δηλώνω την κάθετη αντίθεσή μου σε όλα όσα συμβαίνουν στον Δήμο Κατερίνης σήμερα και τον τρόπο που ασκεί διοίκηση η σημερινή δημοτική πλειοψηφία. Δυστυχώς όσα λέγαμε προεκλογικά επιβεβαιώθηκαν πιο γρήγορα και από τις πιο απαισιόδοξες προβλέψεις μας. Θα συνεχίσω να είμαι ενεργός πολίτης, περήφανο μέλος του δημοτικού μας συνδυασμού «Όλοι Μαζί Μπορούμε Καλύτερα» και παραμένω στη διάθεση του Θανάση Λιακόπουλου για να με αξιοποιήσει αν και όπου κρίνει σκόπιμο την επόμενη περίοδο.

Χαίρομαι γιατί η δουλειά που κάνουμε ως συνδυασμός αναγνωρίζεται από τους δημότες, που καταλαβαίνουν ότι απέναντι στις «κούφιες υποσχέσεις» και τα ελάχιστα αποτελέσματα της σημερινής διοίκησης, εμείς αντιπαρατάσσουμε συγκεκριμένο πρόγραμμα, προτάσεις που φέρνουν δουλειές και λύσεις σε χρονίζοντα προβλήματα των δημοτών.

Με εκτίμηση

Χρήστος Γ. Τασχουνίδης

Πρώην μέλος ΟΠΠΑΠ

Μέλος δημοτικού συνδυασμού «Όλοι Μαζί Μπορούμε Καλύτερα»