ΑΕ Καρίτσας : covid-free όλοι οι παίκτες συνεχίζουν κανονικά την προετοιμασία τους

223

H Α.Ε. Καρίτσας ξεκίνησε τη δεύτερη εβδομάδα της προετοιμασίας της, ενόψει της πολυαναμενόμενης επανέναρξης του Πρωταθλήματος, στις 28 Μαρτίου.

Προηγουμένως, το τεχνικό επιτελείο και οι ποδοσφαιριστές υποβλήθηκαν στο υποχρεωτικό εβδομαδιαίο rapid test, όπως επιβάλλει το υγειονομικό πρωτόκολλο, με τα αποτελέσματα να είναι αρνητικά για όλους.

Η ομάδα μας ανεβάζει σταδιακά ρυθμούς για να εμφανιστεί πανέτοιμη, ώστε να εκπληρώσει το στόχο της ανόδου που έχει θέσει η Διοίκηση για τη φετινή αγωνιστική χρονιά.

Η Διοίκηση απέστειλε στην ΕΠΟ τη δήλωση συμμετοχής για τη συνέχεια του Πρωταθλήματος και παρακολουθεί, με ιδιαίτερο ενδιαφέρον, τις εξελίξεις, αναμένοντας τις οριστικές αποφάσεις για τη συνέχιση και ολοκλήρωση του Πρωταθλήματος, με τη διεξαγωγή του 1ου γύρου, όπως αυτό εισηγήθηκε η Επιτροπή Διοργανώσεων της ΕΠΟ, στις 25 Φεβρουαρίου.

Θεωρούμε ότι το αίτημα κάποιων ομάδων να ξεκινήσει από την αρχή το Πρωτάθλημα θα έχει νόημα μόνο σε περίπτωση που αρκετές ομάδες δε δηλώσουν συμμετοχή για τη συνέχεια του Πρωταθλήματος και καταρτιστούν νέοι όμιλοι. Σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο, η ομάδα μας θα είναι πανέτοιμη να διεκδικήσει, εντός αγωνιστικών χώρων, τις πιθανότητες που της αναλογούν για να εκπληρώσει τους στόχους της.

Εάν, όμως, δεν καταρτιστούν νέοι όμιλοι η εκκίνηση από το “μηδέν” μας βρίσκει εκ διαμέτρου αντίθετους και θεωρούμε ότι προτείνεται από κάποιες ομάδες που δεν ξεκίνησαν καλά το Πρωτάθλημα και της εξυπηρετεί, ώστε να ‘διορθώσουν’, με εξωαγωνιστικό τρόπο, τις απώλειες αυτές.