Europa League: Στους «16» ο Ολυμπιακός – Πρόκριση παρά την ήττα από την Αϊντχόφεν (video)

306

Με «χρυσό» γκολ του Χασάν στο 88’ που είχε μπει αλλαγή εννιά λεπτά νωρίτερα, ο Ολυμπιακός πήρε τεράστια πρόκριση για τους «16» του Europa League -για δεύτερη συνεχόμενη σεζόν- παρά την ήττα απ’ την Αϊντχόφεν με 2-1.

Μολονότι βρέθηκαν στα… σχοινιά απ’ τα δύο τέρματα του Ζαχάβι στο πρώτο μέρος, οι «ερυθρόλευκοι» ξεπέρασαν και την ατυχία τους (δύο δοκάρια με τους Καμαρά και Φορτούνη) και βρήκαν το γκολ που έψαχναν στο «Philips Stadion», πανηγυρίζοντας έξαλλα μία τεράστια πρόκριση.

Οι πιθανοί αντίπαλοι του Ολυμπιακού

Ο Ολυμπιακός εξασφάλισε το «εισιτήριό» του για τους «16» του Europa League, με το γκολ του Χασάν στο 88’ κόντρα στην Αϊντχόφεν (που μείωσε στο τελικό 2-1) και θα βρίσκεται στην κλήρωση της Παρασκευής (26/02, 14:00, COSMOTE SPORT 1 HD, Eurosport 1), που θα πραγματοποιηθεί στα κεντρικά της UEFA στη Νιόν.

Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν απέναντί τους ομάδες «μεγαθήρια» όπως η Μίλαν, η Ρόμα, ο Άγιαξ, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η Τότεναμ και η Άρσεναλ, αλλά κι αντιπάλους βατούς, δεδομένου ότι αποκλείστηκαν πολλά «μεγάλα» ονόματα, όπως η Νάπολι, η Μπενφίκα, η Λεβερκούζεν, η Λέστερ και η Μπριζ.

Οι 16 ομάδες που θα μπουν την Παρασκευή (26/02) στην κληρωτίδα είναι οι: Άγιαξ, Άρσεναλ, Μόλντε, Γρανάδα, Ρέιντζερς, Σαχτάρ Ντόνετσκ, Βιγιαρεάλ, Μίλαν, Ρόμα, Γιούνγκ Μπόις, Ντινάμο Κιέβου, Ντινάμο Ζάγκρεμπ, Σλάβια Πράγας, Τότεναμ, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Ολυμπιακός.