Οι Τομεάρχες Τουρισμού από τα κόμματα της Κυβέρνησης και της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, στην εκπομπή “100% Tourism Destinations”- Πέμπτη 25/2!

172

Ο κ. Ανδρέας Φιορεντίνος, νέος Τομεάρχης Τουρισμού της Νέας Δημοκρατίας, και η κα. Κατερίνα Νοτοπούλου, Τομεάρχης Τουρισμού της ΚΟ του Σύριζα, συζητούν στην εκπομπή “100% Tourism Destinations” και καταθέτουν τις απόψεις τους για το “άνοιγμα” του Τουρισμού την επερχόμενη καλοκαιρινή σεζόν!

Κάθε Πέμπτη, στο πλαίσιο της Web-TV εκπομπής “100% Tourism Destinations”, οι Δημήτρης Αντωνάκος, Διευθύνων Σύμβουλος της Demand Fairs & Media, και Δημήτρης Βασιλείου, συνιδρυτής του FLATOD-19 και δημιουργός της εταιρείας Γαστροτουρισμού Authentic Greece, υποδέχονται σημαντικούς προσκεκλημένους και συνομιλούν μαζί τους για επίκαιρα ζητήματα που αφορούν τον Τουρισμό, τους Τουριστικούς Προορισμούς και τη Διαχείρισή τους.

Αυτή την Πέμπτη, 25 Φεβρουαρίου, και ώρα 16.00, η συζήτηση θα περιστραφεί γύρω από το φλέγον θέμα του τρόπου με τον οποίο θα ανοίξει φέτος ο Τουρισμός, με στόχο να ανταποκριθεί επιτυχώς στη διπλή πρόκληση: ικανοποιητικές αφίξεις από τη μια και υγειονομική ασφάλεια από την άλλη, τόσο για τους επισκέπτες όσο και για τους ντόπιους. Είναι εφικτό κάτι τέτοιο; Και ποιες είναι οι προτάσεις των δυο μεγαλύτερων κομμάτων του ελληνικού κοινοβουλίου σχετικά με αυτό; Πώς εκτιμάται ότι θα επηρεαστούν οι εξελίξεις από την επιδημιολογική κατάσταση της χώρας, τις αντοχές τής κοινωνίας και την πορεία των εμβολιασμών;

Και ακόμη, τι μας δίδαξε η διαχείριση της περσινής τουριστικής σεζόν; Ποια είναι τα θετικά που πρέπει να κρατήσουμε και ποια αυτά που πρέπει, σοφότεροι πλέον, να βελτιώσουμε; Ποιοι είναι οι στόχοι του ελληνικού τουρισμού για τις επόμενες χρονιές; Συνάδουν οι στόχοι αυτοί με τη “νέα κανονικότητα”, την πίεση για βιώσιμες λύσεις, αλλά και το νέο μοντέλο που αναζητούμε για τον ελληνικό τουρισμό;

Για ένα τόσο σοβαρό αλλά και αγαπημένο σε όλους τούς συμμετέχοντες στην εκπομπή θέμα, όπως είναι ο ελληνικός Τουρισμός, δεν υπάρχουν περιθώρια για άγονες κομματικές αντιπαραθέσεις, παρά μόνο για δημιουργικό διάλογο και  προσπάθεια αποτελεσματικών συνθέσεων- και αυτός είναι ο στόχος της εκπομπής “100% Tourism Destinations” αυτής της εβδομάδας, που μπορείτε να παρακολουθήσετε στο ακόλουθο link: https://zoom.us/j/97055704954 , ή από τη σελίδα του 100% Hotel Show (αλλά και του Flatod-19) στο Facebook.