Εποικοδομητική συνάντηση  της Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας με τον Αστυνομικό Διευθυντή Πιερίας  

291

Την άριστη συνεργασία της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας με την Διεύθυνση Αστυνομίας Πιερίας καθόρισαν με την συνάντησή τους την Παρασκευή 19 Φεβρουαρίου η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας κα Σοφία Μαυρίδου με τον Διευθυντή της Αστυνομικής Διεύθυνσης Πιερίας Ταξίαρχο κ. Γεώργιο Τζήμα.

Η Αντιπεριφερειάρχης κα Σοφία Μαυρίδου συνεχάρη τον κ. Τζήμα για την προαγωγή του στο βαθμό του Ταξίαρχου και  την παραμονή του ως επικεφαλής της Αστυνομικής Διεύθυνσης Πιερίας μετά τις πρόσφατες κρίσεις, ενώ παράλληλα  του ευχήθηκε καλή συνέχεια στα καθήκοντα του μέσα από μια παραγωγική νέα θητεία.

Κατά τη διάρκεια της εθιμοτυπικής συνάντησης στο Αστυνομικό Μέγαρο, αναπτύχθηκε μια εποικοδομητική συζήτηση με θέματα αμοιβαίου ενδιαφέροντος, ενώ τονίστηκε η ισχυροποίηση της συνεργασίας της Αστυνομικής Αρχής με την Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας με στόχο την ασφάλεια και την ευημερία της τοπικής κοινωνίας.

Ιδιαίτερη αναφορά έκανε η κα Σοφία Μαυρίδου  στο σημαντικό ρόλο που διαδραμάτισαν οι υπηρεσίες της Αστυνομίας στην αποτελεσματική αντιμετώπιση των προβλημάτων που δημιούργησε η κακοκαιρία την προηγούμενη εβδομάδα, με τις ισχυρές χιονοπτώσεις στον νομό.

Επίσης, κατά τη διάρκεια της συνάντησης αναλύθηκαν διεξοδικά τα ζητήματα που αφορούν την τήρηση των μέτρων για την προστασία της δημόσιας υγείας και την καταπολέμηση της διασποράς του COVID-19.

Και οι δύο πλευρές συμφώνησαν πως θα υπάρχει συνεχής επικοινωνία και συνεργασία για όλα τα θέματα που αφορούν τον νομό Πιερίας  και την τοπική κοινωνία γενικότερα.

«Η συνεργασία με την Διεύθυνση Αστυνομίας  Πιερίας θεωρείται δεδομένη. Η ασφάλεια του πολίτη και η ποιοτική βελτίωση της καθημερινότητας των συμπολιτών μας αποτελεί το πρώτο μας μέλημα» τόνισε χαρακτηριστικά η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας κα Σοφία Μαυρίδου.