Τελικά αποδείχθηκε .. λαμόγιο .. ο Κερκυραίος γιατρός που παρέλυσε από το εμβόλιο

360

Με παράλυση στα κάτω άκρα, κόπωση και μυαλγίες νοσηλεύεται στο γενικό νοσοκομείο Κέρκυρας ένας από τους γιατρούς του.

Σύμφωνα με πληροφορίες του corfutvnews.gr προχθές έκανε την δεύτερη δόση του εμβολίου κατά του κοροναϊού. Το βράδυ δεν ένιωθε καλά με τον οργανισμό του να εξασθενεί και να νιώθει παράλυση στα κάτω άκρα και πόνους στην μέση.

Από την πρώτη στιγμή οι γιατροί του νοσοκομείου έχουν προχωρήσει σε εξετάσεις για να διαπιστώσουν από τι προήλθε και να του χορηγήσουν την κατάλληλη αγωγή.

Ωστόσο, ο Πνευμονιολόγος κ. Θεόδωρος Βασιλακόπουλος έκανε από την πρώτη στιγμή λόγο για… «σκηνοθετημένη» παράλυση, λόγω ΕΔΕ και είχε απόλυτο δίκιο.
Βγήκε το πόρισμα του Πανεπιστημιακού νοσοκομείου Ιωαννίνων και είναι:
“γρήγορη αποδράμουσα μυική αδυναμία”
Δηλαδή μυϊκή αδυναμία ΠΟΥ ΦΕΥΓΕΙ ΓΡΗΓΟΡΑ κάτι που ουδεμία σχέση έχει με παράλυση των κάτω άκρων.
Όμως ο δημοσιογράφος που έγραψε αυτό το χυδαίο ψέμα, ο ίδιος φρόντισε να εμβολιαστεί από το κολλητάρι του τον Κερκυραίο Γιατρό, ο οποίος αφού παρέκαμψε την νόμιμη διαδικασία εμβολίασε και άλλους κολλητούς του με αποτέλεσμα να τον πάρουν χαμπάρι και να διαταχθεί ΕΔΕ σε βάρος του και αυτός μετά να το παίζει παράλυτος.
Δυστυχώς όμως αυτοί οι δύο τύποι, Κερκυραίος γιατρός και κολλητός του δημοσιογράφος σκηνοθέτησαν ένα ψέμα και φόβισαν χιλιάδες συμπολίτες μας που ήταν έτοιμοι να εμβολιαστούν αλλά έδωσαν και τροφή στους αρνητές και τους συνομωσιολόγους.
Που βρίσκεται κάποιος εισαγγελέας να βουτήξει από το αυτί γιατρό και κολλητό του δημοσιογράφο και να τους κάτσει στο σκαμνί ;
Διότι αμφότεροι έβαλαν σε ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΚΊΝΔΥΝΟ την δημόσια υγεία και με το ενορχηστρωμένα ψέμα τους εξαπάτησαν δεκάδες χιλιάδες συμπολίτες μας που πανικοβλήθηκαν από διασπορά ψευδέστατων γεγονότων που παρουσιάστηκαν δήθεν ως αληθή .