#experiencekaterini – Δυναμώνει η παρουσία στα social media

231

Μια ακόμη πρωτοβουλία ανάδειξης και προβολής του Δήμου Κατερίνης είναι σε εξέλιξη, ενισχύοντας την παρουσία της περιοχής μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, μέσα από την επίσημη τουριστική σελίδα Experience Karerini.

Ήδη ενεργοποιήθηκαν οι λογαριασμοί  στα τρία βασικά κανάλια κοινωνικής δικτύωσης: Facebook – Instagram – Twitter με τον τίτλο Experience Katerini, ως μία σύνδεση με τη συνολική ψηφιακή προβολή της Περιφερειακής Ενότητας «Experience Pieria».

Βασικός στόχος της παρουσίας του Δήμου στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με μεγάλη απήχηση στη νεολαία, αποτελεί η ανάδειξη της περιοχής μας, σε έναν από τους πρώτους προορισμούς πανελλαδικά, όλες τις εποχές του χρόνου.

«Στο στρατηγικό σχεδιασμό του Δήμου συμπεριλαμβάνεται η δυναμική τουριστική προβολή και ανάπτυξη του Δήμου Κατερίνης. Παράλληλα με τις άλλες ενέργειές μας, ξεκινάμε την παρουσία μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης», αναφέρει ο δήμαρχος Κατερίνης Κώστας Κουκοδήμος, προσκαλώντας τους χρήστες των social media να ακολουθήσουν τα «ίχνη του Δήμου μας και όταν οι υγειονομικές συνθήκες το επιτρέψουν», να επισκεφθούν την περιοχή μας.

Στην ενεργοποίηση των λογαριασμών τουριστικού ενδιαφέροντος, αναφέρθηκε και ο αντιδήμαρχος Δόμησης και Τουρισμού Γιώργος Νταντάμης, τονίζοντας πως σκοπός τους είναι η παρουσίαση των μοναδικών σημείων και των κρυφών ομορφιών της Κατερίνης και της ευρύτερης περιοχής. Ο κ. Νταντάμης σημείωσε, πως «η ταυτόχρονη προβολή, σημείων, τοπίων, αλλά και στιγμών που αναδεικνύουν τη μοναδικότητα του Δήμου μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αποτελεί ένα μόνο τμήμα του Στρατηγικού Σχεδίου Τουριστικής Προβολής Δήμου, το οποίο καθημερινά εξελίσσεται και όποτε κρίνεται απαραίτητο, προσαρμόζεται σε νέα δεδομένα και νέες συνθήκες».