«Μήδεια»: Πού σημειώθηκαν οι πιο χαμηλές θερμοκρασίες

259

Πολικές είναι οι θερμοκρασίες σε πολλές περιοχές της χώρας, ενώ πυκνές χιονοπτώσεις σημειώνονται στα βόρεια και τα κεντρικά ηπειρωτικά, καθώς η κακοκαιρία «Μήδεια» βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη.

Τις πρωινές ώρες της Κυριακής 14/02, η θερμοκρασία στη Δυτική Μακεδονία έπεσε κάτω από τους -10 βαθμούς, με τη χαμηλότερη θερμοκρασία να καταγράφεται στην Κλεισούρα Καστοριάς με τιμή -12.7 βαθμούς Κελσίου, σύμφωνα με το δίκτυο αυτόματων μετεωρολογικών σταθμών του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών / Meteo.gr.

Οι οκτώ χαμηλότερες θερμοκρασίες το πρωινό της Κυριακής παρουσιάζονται στον Πίνακα, που ακολουθεί. Επισημαίνεται ότι στον Πίνακα, δεν περιέχονται οι σταθμοί του δικτύου που βρίσκονται σε χιονοδρονικά κέντρα, όπως για παράδειγμα στο Χ/Κ του Καϊμάκτσαλαν όπου η ελάχιστη θερμοκρασία έφτασε τους -15.7 βαθμούς.

Παράλληλα, πυκνές χιονοπτώσεις σημειώθηκαν στα βόρεια και κεντρικά δίνοντας όμορφες εικόνες, οι οποίες εμφανίζονται στο δίκτυο μετεωρολογικών καμερών του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών / Meteo.gr. Δείτε πρωινές εικόνες από το Μέτσοβο Ιωαννίνων, το Καστράκι Μετεώρων και τον Άγιο Παύλο (Κουτσούφλιανη).

Πηγή: meteo.gr