Φ. Μπαραλιάκος: «Στην περσινή εκδήλωση ανέλαβα μια δέσμευση. Οι υποσχέσεις δίνονται για να τηρούνται» – Απολογισμός πεπραγμένων 2020

152

Οι υποσχέσεις δίνονται για να τηρούνται, ακόμη και όταν οι συνθήκες είναι αντίξοες. Υπό αυτό το πρίσμα, ο βουλευτής Πιερίας Φώντας Μπαραλιάκος, αξιοποιώντας την τεχνολογία, αφού λόγω των περιοριστικών μέτρων η δια ζώσης παρουσία δεν είναι εφικτή, παρουσιάζει τον απολογισμό των δράσεων, επαφών, συσκέψεων, συναντήσεων  και επίλυσης προβλημάτων σε ηλεκτρονική μορφή.

Άλλωστε, όπως υπογραμμίζει με μήνυμά του, στα μέσα κοινωνική δικτύωσης, αποτελεί μια υπόσχεση την οποία είχε δώσει, κατά την περυσινή εκδήλωση του Πολιτικού του Γραφείου στην Εκάβη. Να ενημερώνει τους Πιεριείς συμπολίτες του για τις δράσεις του σε θέματα που αφορούν στην κεντρική πολιτική σκηνή και στην Πιερία.

Το μήνυμα του  Φώντα Μπαραλιάκου

Φίλες και φίλοι,

στην πολιτική μου διαδρομή ως τώρα με συντροφεύουν ορισμένα χαρακτηριστικά. Η αμεσότητα, η ειλικρίνεια και η ευθύτητα στην επαφή με τους συμπολίτες μου.

Στην περσινή εκδήλωση του Πολιτικού μου Γραφείου στην Εκάβη ανέλαβα μία δέσμευση. Είχα δηλώσει πως στο τέλος κάθε χρονιάς θα «απολογούμαι για τα κοινοβουλευτικά πεπραγμένα μου.

Φέτος δεν κατέστη δυνατή η διά ζώσης επαφή μας. Οι υποσχέσεις, ωστόσο, δίνονται για να τηρούνται. Πιστός, επομένως,  στην δέσμευσή μου και δεδομένων των περιοριστικών συνθηκών της πανδημίας, επέλεξα να εκμεταλλευτώ την δύναμη της τεχνολογίας.

Με τους συνεργάτες μου ετοιμάσαμε έναν απολογισμό των σημαντικότερων δράσεών μου κατά το 2020 σε ηλεκτρονική μορφή. Είναι στη διάθεσή σας. Δεν έχετε παρά να ακολουθήσετε τον κάτωθι σύνδεσμο.

Σύνδεσμος : https://fontasbaraliakos.gr/apologismos2020/

Με εκτίμηση

Φώντας Μπαραλιάκος