Συνάντηση εργασίας του Δημάρχου Κατερίνης με τη Διευθύντρια της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Πιερίας

272

«Η νεολαία της πόλης, συνιστά δυναμικό κεφάλαιο της τοπικής κοινωνίας. Στο πλαίσιο αυτό, η στήριξη της εκπαιδευτικής κοινότητας είναι στις προτεραιότητές μας. Θέλουμε σχολεία ασφαλή και φιλικά προς τα παιδιά μας και τους εκπαιδευτικούς. Ειδικά σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία φροντίσαμε για την ετοιμότητα και την επάρκεια των απαραίτητων υγειονομικών υλικών προστασίας στα Γυμνάσια και τα Λύκεια». Αυτό υπογράμμισε ο Δήμαρχος Κώστας Κουκοδήμος, στη διάρκεια συνάντησης εργασίας, η οποία πραγματοποιήθηκε σε ιδιαίτερα θερμό κλίμα στο Δημαρχείο Κατερίνης, με τη Διευθύντρια της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Πιερίας,  Μεταξία Τσιαργαλή, παρουσία του Προέδρου της Σχολικής Επιτροπής Β/θμιας Εκπαίδευσης του Δήμου, Αθανάσιου Μπαρμπαγεωργόπουλου.

Στη διάρκεια της συνάντησης, επισημάνθηκε η αγαστή συνεργασία με τον Δήμο Κατερίνης και ειδικά με τον πρόεδρο και τα μέλη της Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Κατερίνης, στην οποία αναφέρθηκε η κα Τσιαργαλή: «Η συνεργασία μας είναι ιδιαίτερα εποικοδομητική και αντιμετωπίζονται με ικανοποιητική επάρκεια τα προβλήματα των σχολικών μονάδων και κατά την δύσκολη αυτή περίοδο της πανδημίας. Σας ευχαριστούμε για την ανταπόκριση και είμαστε βέβαιοι ότι η άρτια αυτή συνεργασία θα συνεχιστεί και στο μέλλον».

Αδιαπραγμάτευτη η στήριξη της σχολικής κοινότητας

«Η στήριξη της σχολικής κοινότητας είναι για μας αδιαπραγμάτευτη. Φροντίζουμε για την εύρυθμη λειτουργία της εκπαιδευτικής κοινότητας και κατά την περίοδο της πανδημίας. Σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Πιερίας, προσπαθούμε και ανταποκρινόμαστε άμεσα στις ποικίλες και αυξημένες ανάγκες των σχολικών μονάδων του Δήμου μας» σημείωσε από την πλευρά του, ο κος Μπαρμπαγεωργόπουλος