Αίτημα συνδικαλιστών για ενίσχυση της Διεύθυνσης Αστυνομίας Πιερίας

240

Με επιστολή της προς τον Αρχηγό Ελληνικής Αστυνομίας Αντιστράτηγο κ. Μιχαήλ Καραμαλάκη η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Ν.Πιερίας αιτείται την ενίσχυση της Δ.Α. Πιερίας κατά τις τακτικές μεταθέσεις του έτους 2021.

Η επιστολή της ‘Ενωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ν.Πιερίας με θέμα: «Ετήσιες τακτικές μεταθέσεις έτους 2021»

«Κύριε Αρχηγέ,

Με αφορμή την συνεδρίαση του Συμβουλίου Μεταθέσεων Κατώτερων/Α.Ε.Α και την κατάρτιση του σχετικού πίνακα αναφορικά με τις ετήσιες τακτικές μεταθέσεις έτους 2021, η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Πιερίας αιτείται την ενίσχυση της οικείας Διεύθυνσης Αστυνομίας με έμψυχο δυναμικό προκειμένου να καλυφθούν οι κενές οργανικές θέσεις.

Τονίζεται δε, ότι, τα έτη 2019 και 2020 η ανωτέρω Διεύθυνση Αστυνομίας δεν ενισχύθηκε με κανέναν αστυνομικό, που σε συνδυασμό με τις πολλαπλές αποστρατείες συναδέλφων μας επέφεραν πλείστα προβλήματα αστυνόμευσης στην Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας, με ότι αυτό συνεπάγεται για την εύρυθμη λειτουργία των αστυνομικών υπηρεσιών και την προάσπιση της ασφάλειας της τοπικής κοινωνίας.

Κύριε Αρχηγέ,

Παρακαλούμε όπως, το δίκαιο και εύλογο αίτημα της Πρωτοβάθμιας Οργάνωσης μας υιοθετεί πλήρως, κυρίως για τους λόγους που αναφέρονται στο επισυναπτόμενο έγγραφο της.»

Για την Εκτελεστική Γραμματεία της Π.Ο.ΑΣ.Υ.

O Πρόεδρος                            Ο Γενικός Γραμματέας
ΓΕΡΑΚΑΡΑΚΟΣ Γρηγόριος                ΠΑΠΑΤΣΙΜΠΑΣ Γεώργιος

Συνημμένα αρχεία: pieria_1.pdf