Υπογραφή σύμβασης του έργου «Αποκατάσταση καταστρώματος οδού στο ορεινό οδικό δίκτυο αρμοδιότητας ΠΕ Πιερίας» από την Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας

213

Την εργολαβική σύμβαση του έργου, «Αποκατάσταση καταστρώματος οδού στο ορεινό οδικό δίκτυο αρμοδιότητας ΠΕ Πιερίας», υπέγραψε, η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας, κ. Σοφία Μαυρίδου.

Το έργο, προϋπολογισμού μελέτης, 500.000,00 € (συμπεριλαμβανομένου του  Φ.Π.Α. 24%) με χρηματοδότηση από το Πρόγραμμα Επενδυτικών Δαπανών Ιδίων Πόρων (ΙΔΠ) Έτους 2020, έχει σαν αντικείμενο την εκτέλεση εργασιών για την αποκατάσταση φθορών, ζημιών και τη συντήρηση, για τη βελτίωση των συνθηκών κυκλοφορίας  στο ορεινό δίκτυο αρμοδιότητας της Π.Ε. Πιερίας και ειδικότερα στον οδικό άξονα της 13ης Επαρχιακής Οδού Ρυακίων – Καστανιάς – Κολινδρού.

Ειδικότερα, οι προβλεπόμενες εργασίες για την κατασκευή του  έργου αφορούν, εκσκαφές, κατασκευή υπενδεδυμένων ρείθρων για την απορροή των υδάτων, εργασίες εξυγίανσης οδοστρώματος και καταστρώματος οδού, εργασίες ασφαλτόστρωσης και αποκατάστασης ασφαλτοτάπητα καθώς και εργασίες σήμανσης και διαγράμμισης της οδού.