Δήμος Δίου-Ολύμπου : “Μούφα” η αξιόπιστη ενημέρωση του pierianews.gr

715

σύμφωνα με την έγκριτη εφημερίδα “Εφημερίς του Ολύμπου” και τον δημοσιογράφο κο Γιάννη Τσίρο.

 

Το συγκεκριμένο “εκδικητικό” δημοσίευμα αφορά άρθρο του pierianews.gr με τίτλο “Δήμος Δίου-Ολύμπου: ο Δήμαρχος κράτησε το λόγο του”.

Σύμφωνα με το δημοσίευμά μας οι πρόσφυγες που φιλοξενούνται σε ξενοδοχείο στον Παντελεήμονα θα έφευγαν στις 18 Ιανουαρίου. Ωστόσο, λόγω εντοπισμού τουλάχιστον 11 κρουσμάτων κοροναϊού ανάμεσα στους φιλοξενούμενους, με απόφαση της Πολιτικής Προστασίας, δεν μετακινήθηκαν γιατί μπήκαν σε καραντίνα 14 ημερών. Μετά την λήξη της καραντίνας οι πρόσφυγες θα μετακινηθούν.

Το pierianews.gr αναγνωρίζει το έργο απ’ όπου και αν προέρχεται και το υποστηρίζει χωρίς παρωπίδες. Θεωρήσαμε ότι ήταν μια είδηση που αφορά το γενικό κοινό χωρίς να είμαστε “εκδικητικά” με το χρονόμετρο στο χέρι.

Μέσω του pierianews.gr ζητήσαμε πολλές φορές το λόγο από την Δημοτική Αρχή για διάφορα θέματα, όπως την ανεξέλεγκτη εξάπλωση του COVID στο Δήμο, την φιλοξενία των μεταναστών κλπ.

Προφανώς ενοχλήθηκε ο κος Τσίρος από την θετική άποψη του άρθρου και το εννόησε σαν άμεση υποστήριξη του Δημάρχου Δίου-Ολύμπου.

Δεν είμαστε εδώ για να χαϊδεύουμε αυτιά γενικώς και αορίστως. Εμείς θα κάνουμε το έργο μας, για τα θετικά θα μιλάμε θετικά και για τα αρνητικά θα μιλάμε αρνητικά.

Αυτός είναι άλλωστε και ο λόγος που καθημερινά το pierianews.gr αυξάνει το αναγνωστικό του κοινό.

Αναφορές δε σε fake news είτε αποδεικνύονται είτε θα καταγγέλλονται επισήμως από εμάς  στα Δικαστήρια.

Σε κάθε περίπτωση παραθέτουμε για ενημέρωσή σας το δημοσίευμα της Εφημερίδος του Ολύμπου – για τον δικό σας σχολιασμό:

Ειρήνη Ζαβρίδου

pierianews.gr