Άννα Μάνη – Παπαδημητρίου: Συνάντηση με τον Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας

260

Κατά τη συνάντηση η Βουλευτής συνεχάρη τον Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγο Μιχάλη Καραμαλάκη, για την ανανέωση της θητείας του στην ηγεσία του Σώματος και τον ευχαρίστησε για το σημαντικό έργο και την προσφορά της Ελληνικής Αστυνομίας καθόλη τη διάρκεια της πανδημίας.

Εξέφρασε δε την ευγνωμοσύνη και την αμέριστη συμπαράστασή της προς όλους τους άνδρες και τις γυναίκες της Ελληνικής Αστυνομίας που προασπίζουν καθημερινά με αυτοθυσία και αυταπάρνηση την ασφάλεια όλων των Ελλήνων πολιτών αλλά και τη δημόσια υγεία στην πρώτη γραμμή της μάχης κατά του κορωνοιού.

Στο πλαίσιο της συνάντησης η Βουλευτής έθεσε επίσης στον Αρχηγό τα κυριότερα ζητήματα που αφορούν τη λειτουργία της Αστυνομικής Διεύθυνσης Πιερίας, όπως ενδεικτικά:

– Την ενίσχυση με ανθρώπινο δυναμικό μέσω τακτικών μεταθέσεων, ενόψει μάλιστα των εργασιών που θα εκτελεστούν στον αυτοκινητόδρομο Αιγαίου.

– Την ενίσχυση με δίκυκλες μοτοσικλέτες και τον απαραίτητο εξοπλισμό (στολές και κράνη) για την Ομάδα ΔΙ.ΑΣ.

– Την προμήθεια τουλάχιστον δύο περιπολικών και την αντικατάσταση του λεωφορείου μεταφοράς της διμοιρίας.

– Τη χορήγηση επαρκούς αριθμού αλεξίσφαιρων γιλέκων.

– Τη θεσμοθέτηση της επικίνδυνης και ανθυγιεινής εργασίας.

Ο Αρχηγός ευχαρίστησε τη Βουλευτή για την εποικοδομητική συνάντηση και τη διαβεβαίωσε ότι από την πλευρά του θα καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια για να συνδράμει περαιτέρω την Αστυνομική Διεύθυνση Πιερίας και το προσωπικό της στο σημαντικό έργο που επιτελούν.