Θανάσης Λιακόπουλος : Μετά από 3 χρόνια δουλειάς και αγώνα, το νέο Μουσικό Σχολείο θα προχωρήσει.

106

Μπράβο στην υπουργό Παιδείας, μπράβο σε όλους όσους δούλεψαν για να το πετύχουμε

 Εδώ και 3 χρόνια έχει «μαλλιάσει η γλώσσα μας» να μιλάμε για την ανάγκη κατασκευής νέου Μουσικού Σχολείου στην Κατερίνη. Το θέμα αυτό ανέδειξε ο συνδυασμός μας ήδη από το 2018, με αλλεπάλληλες παρεμβάσεις, δημοσιεύσεις και πίεση προς την τότε κυβέρνηση και όλους τους αρμόδιους παράγοντες. Φυσικά το μόνο που κάναμε ήταν να φέρουμε στον δημόσιο διάλογο το δίκαιο αίτημα των ανθρώπων που νοιάζονται για το Μουσικό Σχολείο και θέλουν να το δουν να φτάνει εκεί που αξίζει, αναδεικνύοντας τα ταλέντα των μαθητών του και να γίνει ένα από τα πρότυπα Ελληνικά σχολεία.

Μπράβο στην υπουργό Παιδείας για τη δουλειά της που απέδωσε καρπούς και θα προχωρήσουν 17 νέα σχολεία με ΣΔΙΤ στη Βόρεια Ελλάδα, με ένα από αυτά και το Μουσικό Σχολείο Κατερίνης.

Μπράβο σε όλους όσους δούλεψαν για να το πετύχουμε, γονείς, καθηγητές, τους βουλευτές της ΝΔ σήμερα αλλά και την κ. Σκούφα που ανέδειξε το θέμα επί Σύριζα, την προηγούμενη και τη νυν δημοτική αρχή αλλά και την αντιπεριφέρεια, όπως και κάθε άλλον φορέα που συνέβαλλε σε αυτή την επιτυχία.

Ο συνδυασμός μας «Όλοι Μαζί Μπορούμε Καλύτερα» θα συνεχίσει να παρακολουθεί από κοντά την εξέλιξη της πορείας του έργου αυτού και θα ησυχάσουμε μόνο μετά τα εγκαίνιά του, όταν θα παραδοθεί στην εκπαιδευτική κοινότητα του Δήμου μας!

Ένα μεγάλο βήμα έγινε, πολλά μεγάλα βήματα απομένουν!

Δημοτικός Συνδυασμός «Όλοι Μαζί Μπορούμε Καλύτερα»