Έτσι επιβιώνεις στα δύσκολα, ανάλογα με το ζώδιό σου!

334

Λίγο ή πολύ όλοι μας έχουμε την ικανότητα να επιβιώνουμε ακόμα και από τις πιο δύσκολες καταστάσεις, ο καθένας όμως έχει τον δικό του ξεχωριστό τρόπο. Ας δούμε πώς τη χρησιμοποιεί και καταφέρνει να τα βγάζει πέρα το κάθε ζώδιο.

ΚΡΙΟΣ

Η εξυπνάδα είναι η μεγάλη δύναμη του Κριού. Μπορεί να λύσει άμεσα οποιοδήποτε πρόβλημα εμφανιστεί στην καθημερινότητά του καθώς η αντίληψή του είναι τέτοια που τον βοηθά να κατεβάζει εύκολα ιδέες. Είναι και παρορμητικός, οπότε δρα κατευθείαν.

ΤΑΥΡΟΣ

Η επιμονή του Ταύρου δεν έχει αντίπαλο. Μπορεί να πάρει γενναίες αποφάσεις στην ζωή του και να δεσμευτεί ότι θα κάνει τα πάντα για να πραγματοποιήσει τον στόχο του. Τίποτα δεν μπορεί να τον κρατήσει πίσω. Ο Ταύρος, επίσης, στην ζωή του πιστεύει στις ανταμοιβές και όχι στα… βραβεία.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Οι Δίδυμοι έχουν μια εξαιρετική ικανότητα να αγαπούν και να «θεραπεύουν» τόσο τον εαυτό τους όσο και τους γύρω τους. Έχουν μέσα τους συμπόνοια, βοηθούν όπου μπορούν και αποδέχονται και αγκαλιάζουν την «ομορφιά» των άλλων.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο Καρκίνος είναι αυτό που λέμε ονειροπόλος. Δεν σταματά ποτέ να ονειρεύεται και να βλέπει το μέλλον με αισιοδοξία. Γέρνει προς την θετική πλευρά των πραγμάτων και παρ’ όλα τα προβλήματα που μπορεί να αντιμετωπίζει, παραμένει σταθερός στους στόχους του.

ΛΕΩΝ

Ο Λέων είναι γενναίος και παθιασμένος. Δεν λυγίζει ποτέ. Παραμένει σταθερός στον στόχο του και όσες πιο πολλές πληγές μετράει πάνω του, τόσο πιο πολύ μεγαλώνει η θέλησή του για να πετύχει και να πραγματοποιήσει τα όνειρά του.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Παρθένος είναι συμπονετική και ευαίσθητη. Όσο και αν δεν της φαίνεται… Θεωρεί πως όλοι θα έπρεπε να έχουν μια ευκαιρία στην ζωή. Αν και είναι γεννημένη για να κυνηγάει την τελειότητα, βλέπει τις όποιες αδυναμίες και θα προσπαθήσει να βοηθήσει τους γύρω της να λύσουν τα προβλήματά τους και να μπορέσουν να γίνουν καλύτεροι.

ΖΥΓΟΣ

Ο Ζυγός δεν είναι μόνο λόγια. Κυρίως είναι πράξεις. Δεν θα υπερηφανευτεί για τα κατορθώματά του άσκοπα. Πιθανόν να υποφέρει μέσα του, αλλά τα επιτεύγματά του μιλούν από μόνα τους. Έχει γενικότερα μεγάλα οράματα και μπορεί να εμπνεύσει αρκετό κόσμο γύρω του.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο Σκορπιός έχει μια χαρισματική προσωπικότητα και μαγνητίζει τον κόσμο γύρω του. Οι άλλοι έλκονται πάνω του λες και έχει μαγνήτη. Είναι έξυπνος, ταλαντούχος και μπορεί να κάνει κεφάλια να γυρίσουν με το που θα μπει σε έναν χώρο. Χρησιμοποιεί αυτή την επιρροή που έχει αρκετά προς όφελός του.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο Τοξότης έχει την ικανότητα να «διαβάσει» το μυαλό των άλλων. Παρατηρεί πράγματα που οι άλλοι ούτε καν θα κοίταζαν. Έτσι μπορεί να βγάλει εύκολα συμπεράσματα, χωρίς όμως να κρίνει. Κάνει φίλους μόνο αυτούς που έχουν τα απαραίτητα στοιχεία και με τους οποίους μπορεί να συνεννοηθεί.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο Αιγόκερως είναι γεννημένος για να βλέπει τα πράγματα θετικά. Δεν επιτρέπει σε αρνητικά βιώματα, συναισθήματα ή σκέψεις να του αποσπάσουν την προσοχή. Είναι φιλόδοξος, αποφασιστικός και σιχαίνεται τους εγωιστές και τους «μικρούς» ανθρώπους.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο Υδροχόος μπορεί να τα καταφέρει ακόμα και στις πιο δύσκολες καταστάσεις. Έχει ένα δυνατό πνεύμα και μπορεί να αναγεννηθεί από τις στάχτες του. Έχει τη δυνατότητα με ευκολία να ξαναχτίσει την ζωή του, συνειδητοποιώντας παράλληλα ότι οι μεγάλες δυσκολίες πάνε μαζί με την δουλειά και την προσπάθεια.

ΙΧΘΥΕΣ

Ο Ιχθύς έχει την έκτη αίσθηση. Επίσης, το ένστικτό του είναι αυτό που τον καθοδηγεί στην ζωή του και που τον σώζει σε κάθε δυσκολία και σε κάθε αναποδιά. Όσο πιο πολύ το καλλιεργεί, τόσο πιο δυνατός γίνεται!

astrology.gr