Συλλυπητήρια για την απώλεια του Ντίνου Γκουγκουρέλα από τον Δικηγορικό Σύλλογο Κατερίνης και από τον Βουλευτή Φώντα Μπαραλιάκο

146

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Δικηγορικού Συλλόγου Κατερίνης συνήλθε εκτάκτως σήμερα 14 Ιανουαρίου 2021, μετά το θλιβερό άγγελμα του θανάτου του συναδέλφου και πρώην μέλους του Συλλόγου μας Κωνσταντίνου Γκουγκουρέλα.

Ο Κωνσταντίνος Γκουγκουρέλας ήταν μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου Κατερίνης. Υπηρετώντας την επιστήμη του για περισσότερα από σαράντα χρόνια με ήθος, σοβαρότητα και επαγγελματισμό, ενέπνευσε τις νεότερες γενιές των συναδέλφων. Αγαπητός και χαρισματικός άνθρωπος, έχαιρε του σεβασμού όλων.

Η Πρόεδρος και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου εκφράζουν στην οικογένειά του θερμά συλλυπητήρια.

Το Διοικητικό Συμβούλιο ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ αντί στεφάνου να καταθέσει χρηματικό ποσό στη μνήμη του εκλιπόντος,  υπέρ του Συλλόγου Μέριμνας Παιδιού Κατερίνης.

Το παρόν ψήφισμα κοινοποιείται στον τοπικό ηλεκτρονικό τύπο και στην ιστοσελίδα του Δικηγορικού Συλλόγου.

Κατερίνη 14/01/2021

Για το Διοικητικό Συμβούλιο του Δ.Σ. Κατερίνης

  Η Πρόεδρος                                         Ο Γεν. Γραμματέας

Ασημίνα Στρίμπα                                     Γεώργιος Γιαννούλης


 

Συλλυπητήριο μήνυμα βουλευτή Φώντα Μπαραλιάκου για την απώλεια του Κωνσταντίνου Γκουγκουρέλα

Η Πιερία θρηνεί σήμερα την απώλεια ενός σπουδαίου «τέκνου» της, ενός  σημαντικού ανθρώπου με ανεκτίμητη και πολυσχιδή δράση και προσφορά, του Κωνσταντίνου Γκουγκουρέλα.

Ο Κωνσταντίνος Γκουγκουρέλας, πρώην βουλευτής Πιερίας με τη Ν.Δ, άσκησε το επάγγελμα του δικηγόρου με περισσή μαχητικότητα, υπηρέτησε την Τοπική Αυτοδιοίκηση, από διάφορες θέσεις, με ευσυνειδησία  και παρουσίασε αξιοθαύμαστη δραστηριότητα στα πολιτιστικά, αθλητικά και κοινωνικά δρώμενα του νομού.

Στον πολιτικό τομέα άφησε το αποτύπωμά του μέσα από την πολύπλευρη συμμετοχή του στα κοινά, διατελώντας πρόεδρος της νομαρχιακής επιτροπής της ΝΔ Πιερίας ενώ εκλέχθηκε βουλευτής σε διαδοχικές αναμετρήσεις το 1981 και το 1985.

Αεικίνητος, λάτρης του αθλητισμού, με μεγάλη αδυναμία στον Πιερικό, τον οποίο υπηρέτησε ως Πρόεδρος, ο Ντίνος Γκουγκουρέλας ήταν πάντα κοντά στον αγροτικό κλάδο, προσωπικότητα με ήθος, αξιοπρέπεια και δοτικότητα στον συνάνθρωπο, πάνω απ’ όλα, όμως, ακαταπόνητος θεράποντας της κοινωνίας και των προβλημάτων των συμπολιτών του.

Εκφράζω τα ειλικρινή και θερμά μου συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του. Καλό παράδεισο.

 

Φώντας Μπαραλιάκος

Βουλευτής Πιερίας