Ιατρικός Σύλλογος Πιερίας: «ΕΜΒΟΛΙΑ-ΖΩ» διαδικτυακή εσπερίδα

301

Μια ακόμα άκρως ενδιαφέρουσα επιστημονική εσπερίδα με αναφορά την πανδημία του κοροναϊού και την αναγκαιότητα του εμβολιασμού, διοργανώνει διαδικτυακά το Σάββατο 16 Ιανουαρίου 2021, στις 7:00 μ μ, το τμήμα Κατερίνης «Ολύμπιος Ζευς» της οργάνωσης ΑΧΕΠΑ-ΕΛΛΑΣ.

 

Η εκδήλωση υλοποιείται με τη συνεργασία της Ιατρικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και του Ιατρικού Συλλόγου Πιερίας και αποτελεί την απαρχή ανάλογων πρωτοβουλιών του τμήματος  Κατερίνης «Ολύμπιος Ζευς» της ΑΧΕΠΑ-ΕΛΛΑΣ για το έτος 2021, παρά τα προβλήματα που προκύπτουν από τη γνωστή παγκόσμια πανδημία.

 

Η εσπερίδα φέρει την ονομασία «ΕΜΒΟΛΙΑ-ΖΩ», ένας πολύτιμος συνδυασμός για την υγεία του πληθυσμού, ένας συνδυασμός που δηλώνει ότι η ζωή όλων μας θα συνεχιστεί χωρίς προβλήματα, αρκεί να κατανοήσουμε την αναγκαιότητα των εμβολίων. Παράλληλα οι καθόλα αξιόλογοι επιστήμονες-εισηγητές θα απαντήσουν σε ερωτήματα που θα τεθούν από τους συμμετέχοντες .

 

 Ομιλητές:

 

 -Δρ Κυριάκος Αναστασιάδης, καθηγητής καρδιοθωρακοχειρουργικής Α.Π.Θ. πρόεδρος Ιατρικού Τμήματος Α.Π.Θ.

 -Δρ Γεώργιος Παπαζήσης, Αναπληρωτής καθηγητής Φαρμακολογίας Τμήματος Ιατρικής Α.Π.Θ. 

 Την εκδήλωση συντονίζουν:

  -Δρ Παναγιώτης Ταρενίδης, πρόεδρος τμήματος «Ολύμπιος Ζευς» Κατερίνης της ΑΧΕΠΑ-ΕΛΛΑΣ, καρδιολόγος.

  -Δρ Ηρακλής Τσανικίδης, πρόεδρος Ιατρικού Συλλόγου Πιερίας, Διευθυντής Παθολογικής και COVID Κλινικής Γενικού Νοσοκομείου Κατερίνης.

 

Η διαδικτυακή είσοδος  για την παρακολούθηση της εσπερίδας, είναι μέσω

facebook.com/ ahepa.hellas. 

 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                             Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΤΣΑΝΙΚΙΔΗΣ ΗΡΑΚΛΗΣ                                              ΜΠΟΣΤΑΝΙΤΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ