Θανάσης Λιακόπουλος: Ο Νίκος Τσιαμπέρας καταγγέλλει κακοδιαχείριση και σπατάλη – Θα απαντήσετε ή «πέρα βρέχει»;

289

Ο Νίκος Τσιαμπέρας καταγγέλλει κακοδιαχείριση και σπατάλη. Θα απαντήσετε ή «πέρα βρέχει»;

 Η χρονιά ξεκίνησε με τον δημοτικό σύμβουλο Νίκο Τσιαμπέρα που εξελέγη με τον συνδυασμό «Εκκίνηση» να προβαίνει σε πολύ σοβαρές καταγγελίες. Αυτά τα προβλήματα και ερωτήματα τα θέσαμε και εμείς ως συνδυασμός με τις δεκάδες μας παρεμβάσεις εδώ και 16 μήνες, αλλά η δημοτική αρχή τηρούσε σιγή ιχθύος. Πλέον όμως με όλα όσα έφερε στο προσκήνιο και πάλι ο κ. Τσιαμπέρας είναι θέματα που ζητούν επιτακτικά απαντήσεις.

Ο δημοτικός συνδυασμός των κ.κ. Κώστα Κουκοδήμου και Γιώργου Νταντάμη καταγγέλεται (και) από τον δικό τους δημοτικό σύμβουλο για σωρεία βαρύτατων ατοπημάτων. Την ώρα που η υγεία και η οικονομική κατάσταση των συνδημοτών μας κλυδωνίζεται, ο δήμαρχος και ο αναπληρωτής δημάρχου εμφανίζονται από τον δικό τους συνεργάτη και εξ’ απορρήτων τους να κάνουν μεταξύ άλλων τα εξής:

Πλείστες περιπτώσεις κακοδιαχείρισης και σπατάλης.

Η κατηγορία αυτή είναι βαρύτατη και αν θέλουν οι διοικούντες τον δήμο να είναι σωστοί με τους συνδημότες τους, θα πρέπει ΑΜΕΣΩΣ να απαντήσουν τόσο στον δημοτικό τους σύμβουλο, όσο και σε όλες μας τις ερωτήσεις που έμειναν αναπάντητες (πχ για τα 2.000.000 Ευρώ που φαίνεται να χάθηκαν και δεν θα δοθούν για πληρωμές χρεών προς τους προμηθευτές του δήμου).

Κύριε Κουκοδήμο, κύριε Νταντάμη, δεν μπορείτε άλλο να σας ρωτάμε και να απαντάτε με επιθέσεις γεμάτες ανακρίβειες, για να αποπροσανατολίσετε τους δημότες του δήμου Κατερίνης

Ρωτήσαμε δεκάδες φορές και δεν μας απαντήσατε. Τώρα ο Νίκος Τσιαμπέρας κατήγγειλε επίσημα ότι υπάρχουν «πλείστες περιπτώσεις κακοδιαχείρισης και σπατάλης».

Τι απαντάτε συγκεκριμένα; Πότε θα κάνετε δημόσιο απολογισμό προς τους δημότες;

Περιμένουμε απαντήσεις και όχι άλλο την τακτική του «πέρα βρέχει».

Δημοτικός Συνδυασμός «Όλοι Μαζί Μπορούμε Καλύτερα»

Θανάσης Γ. Λιακόπουλος

Επικεφαλής, Δημοτικός Σύμβουλος Κατερίνης

Επιστολή  Νίκου Τσιαμπέρα εδώ