Γιατί δεν θέλει να πάει στο Survivor 4 ο Θανάσης Ευθυμιάδης;

498

Ο Θανάσης Ευθυμιάδης ήταν ένας από τους καλεσμένους του «Πρωινού» και επέλεξε τον λόφο Πανί στον Άλιμο για να βγει σε ζωντανή σύνδεση.

Ο ηθοποιός εδώ και μερικά χρόνια ακολουθεί έναν εναλλακτικό και φυσικότερο τρόπο ζωής τον οποίο παρουσιάζει πλέον και στο Instagram.

Έτσι, καθισμένος οκλαδόν, εξήγησε στη Φαίη Σκορδά ότι το καθαρό νερό -πάντα σε γυάλινο μπουκάλι και ποτέ σε πλαστικό- είναι το καλύτερο φάρμακο και δεν πρέπει να το σπαταλούμε απερίσκεπτα.

Αποκάλυψε ότι γράφει βιβλίο όπου μεταξύ άλλων αναφέρεται στα γεγονότα που οδήγησαν στη μεγάλη του αλλαγή αλλά και στην «Άννα του» που τον βοήθησε σε αυτή.

«Το νόημα της ζωής το βρίσκω δίπλα μου, στα απλά πράγματα» είπε.

Η πρόταση για το Survivor που απέρριψε

Το οικονομικό δεν τον αφορά; «Έχουμε κάνει τη ζωή μας πολύ απλή, λιτή κι απέριττη. Σίγουρα υπάρχει οικονομική ανάγκη αλλά αυτό είναι μια ιστορία που δεν έχει τέλος. Αποφάσισα να αφεθώ στο θέλημα του Θεού και όλα έρχονται όπως πρέπει. Είμαι ανοιχτός σε προτάσεις αλλά να δεχτώ την πρόταση του Survivor και να πάω σε ένα νησί στου διαόλου τη μάνα και να αφήσω την οικογένειά μου δεν το κάνω όχι για καλά λεφτά, ούτε για όλα τα εκατομμύρια του κόσμου» είπε.

Πηγή