Συγκλονίζουν οι πυραμοειδείς κορυφές του Ολύμπου…

290

Η παράδοση λέει ότι οι πυραμοειδείς κορυφές του Ολύμπου μόνο τυχαίες δεν είναι, όπως ξεπρόβαλλαν μέσα από τη θάλασσα μετά την ανάδειξη μέσα από το νερό του Μύτικα πριν εκατομμύρια χρόνια…

Με πετρώματα από γρανίτη, πέτρα, χαλκό και άλλα συστατικά υλικά της μητέρας γης, δεσπόζουν και συγκλονίζουν τους ορειβάτες και τους πεζοπόρους που τις αγναντεύουν και τις φωτογραφίζουν σε κάθε ευκαιρία.

Εκτός από τρεις κορυφές στις κορυφές “Τούμπα”, “Άγιος Αντώνιος” και “Προφήτης Ηλίας”, άλλες 9 πυραμοειδείς, μικρές και μεγάλες κορυφές, σαν “πυραμίδες” με χαρακτηριστικές τις γωνίες στις μύτες των κορυφών τους, διακρίνονται στο μυθικό βουνό του Ολύμπου.

Σύμφωνα με τον θρύλο, την ίδια ακριβώς γωνία με τις παραπάνω σχηματίζουν και τα τρία αστέρια της ζώνης του Ωρίωνα στον ουρανό, οι λεγόμενες και “Τρεις Βασιλείες”.

Από τα τρία αυτά άστρα, τα δύο είναι σε ευθεία γραμμή και το τρίτο απέχει 27 μοίρες. Ενώ ακριβώς το ίδιο παρατηρείται στις πυραμίδες της Γκίζας στην Αίγυπτο.

Οι “πυραμίδες” του Ολύμπου αμφιταλατεύονται ανάμεσα στα ενεργειακά πεδία των αρσενικών-θηλυκών και θετικών-αρνητικών μαγνητισμών στην περιοχή και στην πανέμορφη φυσιολατρική τους κοσμογονία, που απλώνεται στο μάτι του επισκέπτη στο βουνό των δώδεκα θεών…!

elassona-city.gr