«Κορονογλέντι»: 3 συλλήψεις και 24.000€ ο «λογαριασμός» από την Αστυνομία

268

Ένα απίστευτο κορονο-γλέντι με δυνατή μουσική και χορό στήθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου 2 Δεκεμβρίου σε περιοχή της Βέροιας, με «απολογισμό» τον σχηματισμό 8 δικογραφιών, 3 συλλήψεις και πρόστιμα 24.000€! Σύμφωνα με τις πληροφορίες του veriotis.gr, περίπου στις 16:00 το μεσημέρι του Σαββάτου, η Αστυνομία δέχθηκε καταγγελία για διατάραξη στην περιοχή του Εργοχωρίου. Φτάνοντας εκεί οι Αστυνομικοί, διαπίστωσαν ότι περίπου 30 άτομα είχαν συγκεντρωθεί σε εξωτερικό χώρο οικείας και γλεντούσαν χωρίς να τηρούν τα απαραίτητα μέτρα που ισχύουν για την αποτροπή της διασποράς του κοροναϊού.

Το γλέντι ξεκίνησε από νωρίς το μεσημέρι, με μουσική στη διαπασών αφού είχε στηθεί και μεγαφωνική εγκατάσταση, χορό και γλεντοκόπι, με αποτέλεσμα κάτοικοι της περιοχής να ενημερώσουν την Αστυνομία, τόσο για την διατάραξη όσο και για την συνάθροιση πολλών ατόμων. Οι Αστυνομικοί φτάνοντας διαπίστωσαν και βεβαίωσαν τις παραβάσεις, έκαναν τις απαραίτητες συστάσεις προκειμένου να διαλυθεί το γλέντι αλλά οι διοργανωτές παρά τις επανειλημμένες υποδείξεις δεν θέλησαν να συμμορφωθούν, με αποτέλεσμα να ακολουθήσει οργανωμένη επιχείρηση των Αστυνομικών του ΑΤ Βέροιας, που προχώρησαν σε συλλήψεις και επιβολή προστίμων.

Συγκεκριμένα, στα 8 άτομα που παρουσιάστηκαν ως διοργανωτές της ιδιωτικής συνάθροισης επιβλήθηκε πρόστιμο ύψους 3.000€ στον καθένα. Οι τρεις εξ αυτών συνελήφθησαν, ενώ οι υπόλοιποι 5, τα στοιχεία των οποίων έχουν ταυτοποιηθεί, αναζητούνται από τις αρχές. Σε βάρος και των 8 σχηματίστηκε δικογραφία.

veriotis.gr