Μετεγκατάσταση του Αστυνομικού Τμήματος Λιτοχώρου

139

Μέσα από ανάρτησή του στα social media ο Δήμαρχος Δίου Ολύμπου ανακοίνωσε την μετεγκατάσταση του Αστυνομικού Τμήματος σήμερα στο Δημαρχείο Λιτοχώρου.

Συγκεκριμένα αναφέρει στην ανάρτησή του:

«Για τουλάχιστον τριάντα χρόνια ήταν ζητούμενο. Σήμερα είναι πραγματικότητα. Το Αστυνομικό Τμήμα Δίου Ολύμπου μετεγκαταστάθηκε στο νέο του χώρο, στο Δημαρχείο, στο Λιτόχωρο, μέχρι να κατασκευαστεί από την Πολιτεία το νέο κτίριο, σε έκταση στην είσοδο του οικισμού.

Ανοίγει έτσι ο δρόμος για να περάσουμε στη δεύτερη φάση. Έχουμε αιτηθεί στο Υπουργείο Οικονομικών, στο οποίο ανήκει από το 1955 το οικόπεδο που στέγαζε μέχρι τώρα το Αστυνομικό Τμήμα, την παραχώρησή του, ώστε να προχωρήσουμε στην κατεδάφιση του παλιού κτιρίου και να αναπλάσουμε την είσοδο προς τον Όλυμπο.

Σε αυτήν την μεγάλη προσπάθεια συνέβαλαν πολλοί. Ευχαριστούμε τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη κ. Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, τον βουλευτή Πιερίας κ. Φώντα Μπαραλιάκο, τον πρόεδρο της Κοινότητας Λιτοχώρου και Αντιστράτηγο ε.α., επίτιμο Επιτελάρχη ΕΛΑΣ κ. Στράτο Κυριακάκη, και τον Αστυνομικό Διευθυντή Πιερίας κ. Γεώργιο Τζήμα.

Η συλλογική προσπάθεια έφερε το επιθυμητό αποτέλεσμα. Προχωρούμε.»