Με μειωμένα διόδια υποδέχεται η Αυτοκινητόδρομος Αιγαίου τη νέα χρονιά

443

H Αυτοκινητόδρομος Αιγαίου Α.Ε. προς ενημέρωση των οδηγών που χρησιμοποιούν τον Αυτοκινητόδρομο Αιγαίου ανακοινώνει ότι:

Από την Παρασκευή 1η Ιανουαρίου 2021 και ώρα 00:01 θα ισχύουν οι νέες μειωμένες τιμές διοδίων στους Σταθμούς Διοδίων που διαχειρίζεται η Εταιρεία.

Από την ετήσια τιμαριθμική αναπροσαρμογή προκύπτουν μειώσεις τιμών από 10 έως 30 λεπτά στους περισσότερους σταθμούς διοδίων και κατηγορίες οχημάτων. Οι μειώσεις απεικονίζονται με κόκκινο χρώμα στους παρακάτω πίνακες. Οι υπόλοιπες τιμές (με μαύρο χρώμα) δεν επηρεάζονται και παραμένουν ίδιες με αυτές του 2020:

 

 

Οι τιμές διοδίων οι οποίες τροποποιούνται από 01.01.2021 απεικονίζονται με κόκκινο. Οι τιμές μέσα στην παρένθεση – κάτω από τις κόκκινες – απεικονίζουν τις τρέχουσες τιμές. Όλες οι υπόλοιπες τιμές παραμένουν στα επίπεδα του 2020.

Σημείωση:

Οι τιμές για τους συνδρομητές υπηρεσιών ηλεκτρονικών διοδίων eway διαμορφώνονται σύμφωνα με τα εκπτωτικά προγράμματα της Εταιρείας. Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε επισκεφθείτε το www.myeway.gr