Εμβολιάστηκε ο Α. Τσίπρας: Οι Έλληνες δεν έχουν κανένα λόγο να νιώθουν ανασφαλείς για το εμβόλιο

295

Οι Έλληνες έχουν κάθε λόγο να νιώθουν ανασφαλείς για την διαχείριση της πανδημίας από την Κυβέρνηση αλλά κανέναν λόγο να νιώθουν ανασφαλείς για το εμβόλιο εναντίον του κοροναϊού, δήλωσε ο Αλέξης Τσίπρας μετά τον  εμβολιασμό του στον Ευαγγελισμό, καλώντας όλους τους Πολίτες να προσέλθουν χωρίς επιφυλάξεις για να εμβολιαστούν.

“Έχοντας την γνώση των πρώτων δέκα μηνών, δεν υπάρχει καμία δικαιολογία από την πλευρά της κυβέρνησης να ρίχνει όλες τις  ελπίδες στον εμβολιασμό  και να μην  κινείται ταυτόχρονα προκειμένου να ενισχύει το ΕΣΥ. Να προσχωρήσει σε προσλήψεις μόνιμων γιατρών και νοσηλευτών. Να δώσει κίνητρα σε γιατρούς μέσα από την αναβάθμιση του μισθολογίου, ώστε να έρθουν να ενταχθούν  στο ΕΣΥ. Να σώσουμε όσους περισσότερους συνανθρώπους μας μπορούμε να σώσουμε μέσα στις μονάδες εντατικής θεραπείας αλλά και έξω από αυτές που θα μολυνθούν  από τον ιό ενόσω θα τρέχει ταυτόχρονα του εμβολιασμού” ανέφερε ο Αλέξης Τσίπρας.

Εμβολιάστηκε ο Α. Τσίπρας: Οι Έλληνες δεν έχουν κανένα λόγο να νιώθουν ανασφαλείς για το εμβόλιο

“Μακάρι να υπήρχε η δυνατότητα, γρήγορα να εμβολιαστεί το μεγαλύτερο κομμάτι του πληθυσμού και ιδιαίτερα οι ευπαθείς ομάδες. Δεν υπάρχει αυτή η δυνατότητα. Οι μέχρι στιγμή δόσεις που έχουν εξασφαλιστεί δεν μπορούν να μας κάνουν αισιόδοξους ότι θα δημιουργηθεί μια ασπίδα προστασίας απέναντι στον ιό στην κοινότητα , τουλάχιστον μέχρι το καλοκαίρι,  μέχρι το επόμενο φθινόπωρο που οι κλιματολογικές συνθήκες ενδεχομένως να επανέφεραν  τον ιό” εξήγησε ο κ. Τσίπρας.

Όπως έγινε γνωστό από τον ΣΥΡΙΖΑ, ο κ. Τσίπρας δεν θέλησε να υπάρχουν κάμερες κατά την διαδικασία του εμβολιασμού του παρά μόνον φωτογραφίες.