Κραυγή αγωνίας από την Κέλλυ Κελεκίδου: Έχει να μπει μεροκάματο στο σπίτι μας εδώ και έναν χρόνο – Με τρομάζει το αύριο

434
Η Κέλλυ Κελεκίδου μίλησε ζωντανά στην εκπομπή Τ-Live και την Τατιάνα Στεφανίδου για τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει λόγω των νέωv συνθηκών της πανδημίας και τις ανησυχίες της για το μέλλον.
Η τραγουδίστρια αναφέρθηκε  επίσης και στο γεγονός ότι οι καλλιτέχνες, καθώς και οι άνθρωποι της ψυχαγωγίας έχουν να δουλέψουν έναν χρόνο.
«Δεν πλήττει μόνο εμάς τους καλλιτέχνες όλη αυτή η κατάσταση, αλλά και χιλιάδες εργαζόμενους. Η πολιτεία πρέπει να δείξει περισσότερο τη στήριξή της, γιατί δεν είναι μόνο τα Χριστούγεννα, εμείς έχουμε να δουλέψουμε έναν χρόνο. Αν σκεφτείς ότι μέχρι το Πάσχα δεν θα ανοίξουν οι χώροι που μπορούμε να εμφανιστούμε, μιλάμε ότι έναν χρόνο περίπου είμαστε στην ανεργία όλοι» είπε χαρακτηριστικά.
Και συνέχισε: «Είμαστε ένα καλλιτεχνικό ζευγάρι με τον Νίκο (Κουρκούλη). Έχει να μπει ένα χρόνο μεροκάματο στο σπίτι μας. Αισθανόμαστε κάπως ευνουχισμένοι κατά κάποιο τρόπο, γιατί ενώ θέλουμε να δουλέψουμε, δεν μπορούμε. Σεβόμαστε τα μέτρα, αλλά ξαναλέω ότι πρέπει η πολιτεία να δείξει τη στήριξή της με κάποιον τρόπο σε όλους τους καλλιτέχνες, αλλά και σε χιλιάδες εργαζόμενους».
«Με τρομάζει το αύριο, γιατί μεγαλώνουμε παιδιά και δεν ξέρουμε τι μας ξημερώνει»
κατέληξε η Κέλλυ Κελεκίδου.