5 χριστουγεννιάτικες στάσεις στο σεξ για να τον… απογειώσετε!

432

Δεν έχετε πάρει ακόμα δώρο στον αγαπημένο σας για τις γιορτές; Μην αγχώνεστε, δεν χρειάζεται ούτε να προβληματιστείτε ούτε να ψάχνετε με τις ώρες στα μαγαζιά. Εξάλλου, οι άντρες δεν χρειάζονται πολλά για να μείνουν ευχαριστημένοι. Το τέλειο, αλλά και με εγγυημένη επιτυχία, δώρο για εκείνον, είναι να βάλετε λίγη… χριστουγεννιάτικη φαντασία στο κρεβάτι! Έτσι και αλλιώς, σκεφτείτε ότι σας συμφέρει, θα βγείτε και εσείς κερδισμένη, ή, ακόμα καλύτερα, ικανοποιημένη!

1. Ο… βασανιστικός χορός του Άγιου-Βασίλη

Πείτε στον σύντροφό σας να καθίσει στον καναπέ και αρχίστε να τον βασανίζετε! Θα πρέπει να του δώσετε να καταλάβει ότι τώρα εσείς θα κάνετε ό,τι θέλετε. Καθίστε πάνω του με την πλάτη σας στραμμένη προς εκείνον και αρχίστε να του… τρίβεστε. Προσποιηθείτε ότι πάτε να τον φιλήσετε και μην τον αφήσετε να σας αγγίξει, αντίθετα χαϊδέψτε εσείς τον εαυτό σας. Για να κάνετε ακόμα πιο «μαρτυρικό» τον χορό, μπορείτε να φορέσετε μόνο το σκουφάκι του Άϊ-Βασίλη! Τότε, η… «απογείωση» θα είναι δεδομένη.

Όταν εσείς θελήσετε, αρχίστε την δράση! Έχετε τα πόδια σας ενωμένα στο πάτωμα και σιγά-σιγά αφήστε τον να μπει μέσα σας. Κρατήστε τον ρυθμό που θέλετε και δοκιμάστε να κάνετε «περιστροφές» με την λεκάνη σας για μεγαλύτερη απόλαυση.

2. Ανεβείτε πάνω του… κάτω από το δέντρο

Απλώστε ένα λεπτό στρώμα ή πάπλωμα κάτω από το δέντρο, ανοίξτε ένα μπουκάλι κρασί και σαγηνεύστε τον κάτω από τα χριστουγεννιάτικα φωτάκια. Για να μπείτε ακόμα περισσότερο στο χριστουγεννιάτικο κλίμα, πασπαλίστε πάνω του την άχνη ζάχαρη από τον κουραμπιέ και έπειτα… γλείψτε την!

Μόλις τα αίματα «ανάψουν», ανεβείτε πάνω του με τα δυο σας πόδια ενωμένα πάνω στα δικά του. Μετά, πιάστε τα χέρια του και αφήστε τον να μπει μέσα σας. Η στάση αυτή θα κάνει ακόμα βαθύτερη την διείσδυση, ενώ εσείς θα έχετε σχεδόν ολοκληρωτικά τον έλεγχο. Εκτός αυτού, θα δείτε πόσο θα ενθουσιαστεί ο σύντροφός σας όταν αισθανθεί ότι έχετε την δύναμη να τον κάνετε ό,τι θέλετε!

3. Φορέστε εορταστικά εσώρουχα!

Εορταστικό σεξ χωρίς κόκκινα εσώρουχα, δεν γίνεται. Επιλέξτε ένα σύνολο στο χρώμα της φωτιάς για να τον απολανήσετε- εξάλλου η αγάπη των αντρών στο κόκκινο χρώμα είναι δεδομένη.

Μπορείτε, ακόμα, να τον εκπλήξετε φορώντας sexy ζαρτιέρες που θ’ ανεβάσουν την διάθεσή του στα… ύψη! Διαφορετικά, προτιμήστε ένα ημιδιαφανές κορμάκι από δαντέλα που, ενώ θα καλύπτει το σώμα σας, θα τον ενθουσιάσει!

4. Επι… δοθείτε (του) σε ένα χριστουγεννιάτικο στριπτίζ

Αγοράστε το πιο sexy σύνολο Αγιοβασιλίτσας, φορέστε ψηλοτάκουνες γόβες και φυσικά δικτυωτό καλσόν και θυμίστε στον σύντροφό σας πόσο αισθησιακή μπορείτε να γίνετε! Οι πιο τολμηρές, μην διστάσετε να χρησιμοποιήσετε και άλλα ερωτικά βοηθήματα. Οι χειροπέδες, για παράδειγμα, είναι η τέλεια ιδέα για τον «βασανίσετε» ενώ εκείνος σας ικετεύει να αρχίσετε, ενώ ένα μασάζ με αισθησιακά έλαια μπορεί να πάει την ερωτική διάθεση στα ύψη!

5. Γίνετε το… έλκηθρό του!

Ξαπλώστε μπρούμυτα, στηριζόμενη στους αγκώνες σας, με τους γλουτούς στην άκρη του κρεβατιού. Μετά, πείτε στον σύντροφό σας να μείνει όρθιος δίπλα στο κρεβάτι και να σας κρατήσει από τους γοφούς ενώ εσείς ανασηκώνετε τα πόδια σας σε ορθή γωνία για βαθύτερη διείσδυση. Έτσι, ο αγαπημένος σας θα αισθάνεται ότι κρατάει εκείνος τα… ινία και εσείς θ’ απολαμβάνετε!

Μήπως τελικά ν’ ακυρώσετε ό,τι κανονίσατε για την παραμονή των Χριστουγέννων;