Ανοιχτά αύριο σούπερ μάρκετ και μαγαζιά με click away

493

Ανοιχτά θα είναι την Κυριακή τα σούπερ μάρκετ αλλά και τα καταστήματα λιανικής μέσω click away για τα ψώνια πριν από τα Χριστούγεννα.

Μέχρι στιγμής, η κίνηση στην αγορά είναι υποτονική και κατ’ επέκταση αδύναμη να τονώσει τον τζίρο της αγοράς που βρίσκεται στα πρόθυρα της κατάρρευσης.

Οι πρώτες μέρες του click away επιβεβαίωσαν τους φόβους πολλών παραγόντων της αγοράς ότι η μέθοδος αυτή θα ευνοήσει τα ταμεία μόνο λίγων επιχειρήσεων, που ήταν ήδη εξοικειωμένες με τις διαδικτυακές πωλήσεων και είχαν οργανωμένα on line καταστήματα.

Στην εκπομπή «MEGA Σαββατοκύριακο» μίλησε ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης, για το click away και για το κατά πόσο έχει λειτουργήσει κι έχει βοηθήσει την οικονομία.

«Έχουμε πετύχει να έχουμε έναν κάποιο τζίρο, αλλά είναι καλύτερος του μηδενός» είπε χαρακτηριστικά

Έτσι αυτή την Κυριακή (20/12) ανοιχτά θα είναι τα σούπερ μάρκετ, προκειμένου να εξυπηρετηθούν οι πολίτες χωρίς να υπάρχουν φαινόμενα συνωστισμού. Το άνοιγμα των σούπερ μάρκετ την Κυριακή γίνεται στο πλαίσιο του εορταστικού ωραρίου που τίθεται σε εφαρμογή κάθε χρόνο τέτοια ημέρα.

Οι περισσότερες έως τώρα αλυσίδες σούπερ μάρκετ έχουν δηλώσει ότι θα είναι ανοιχτά από τις 09:00 έως τις 19:00. Ωστόσο προκειμένου να μην βρεθείτε προ εκπλήξεων ενημερωθείτε για το σούπερ μάρκετ της αρεσκείας σας.

Τα καταστήματα λιανικής που θα εξυπηρετούν με click away θα είναι ανοιχτά από τις 11:00 έως τις 20:00.

Υπενθυμίζεται ότι για μετακίνηση προς σούπερ μάρκετ στέλνουμε sms στο 13033 με τον κωδικό 2.