Άνεργο ζευγάρι στην Θεσσαλονίκη, βρήκε τσαντάκι με 15.000 ευρώ και το έδωσε στην αστυνομία

263

Επίδειξη ανθρωπιάς από ένα άνεργο ζευγάρι στην Θεσσαλονίκη που αποφάσισε να παραδώσει στην αστυνομία το τσαντάκι με τα 15.000 ευρώ που βρήκε.

Ακόμα και στις δύσκολες περιόδους που διανύουμε, υπάρχουν κάποια περιστατικά που δείχνουν ότι η ανθρωπιά δεν έχει χαθεί από τον κόσμο. 

Ένα τέτοιο λοιπόν συνέβη στην Θεσσαλονίκη όπου ένα άνεργο ζευγάρι αποφάσισε να επιστρέψει το μεγάλο χρηματικό ποσό που βρήκε στον δρόμο.

Σύμφωνα λοιπόν με το ρεπορτάζ του thestival.gr που ανέδειξε το όλο θέμα, η 47χρονη, Ρένα Μαρκοπούλου πριν από λίγες μέρες βρήκε  ένα μαύρο τσαντάκι στο πεζοδρόμιο της οδού Εθν. Αντίστασης στην ανατολική Θεσσαλονίκη. Όταν το άνοιξε, διαπίστωσε ότι μέσα υπήρχε μεγάλο χρηματικό ποσό.

Μάταια έψαξε να βρει κάποιο στοιχείο για να ανακαλύψει τον ιδιοκτήτη του χρηματικού ποσού και επικοινώνησε με τον σύζυγό της, μαζί με τον αποφάσισαν να το παραδώσουν στην Αστυνομία.

Όταν πήγαν στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής τους, ενημερώθηκαν ότι κάποιος άντρας είχε δηλώσει πως έχασε ένα μαύρο τσαντάκι με χρήματα. Ήταν χρήματα της επιχείρησης στην οποία εργαζόταν ο 40χρονος άντρας και τα είχε μαζί του για την αγορά εμπορεύματος.

Η χειρονομία της Ρένας έχει ακόμη μεγαλύτερη αξία καθώς η ίδια και ο σύζυγός της είναι άνεργοι εδώ και αρκετό καιρό. Να σημειωθεί ότι η Ρένα έλαβε από την επιχείρηση το ποσό των 550 ευρώ ως «ευχαριστώ» για την πράξη της.