Ιατρικός Σύλλογος Πιερίας “το πεδίο της υγείας δεν προσφέρεται για κανενός είδους προσωπική, κομματική ή άλλη εκμετάλλευση”

308

Την πανδημία, ενώ σε όλη την υφήλιο οι κακεντρεχείς και ανόητοι υπερισχύουν μέσω απροσμάχητων τεχνασμάτων, στην Ελλάδα και ιδιαιτέρως στους πρόποδες του Ολύμπου έχουν βρει το ασφαλέστερο καταφύγιο, επειδή η  ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ  στέκεται αρωγός στην απύθμενη κομπορρημοσύνη και αμετροέπειά τους.

Χρειάστηκαν 8 λεπτά για να αποδομήσουν μια 8ήμερη  φιλική συμμετοχή στον 8μηνο ΠΟΛΕΜΟ που δίνουμε εδώ στη Βόρεια Ελλάδα και ειδικότερα στην Πιερία.

Είναι πολύ ευκολότερο να μην πράττεις, να αδρανείς, να εθελοτυφλείς, να μεμψιμοιρείς, να ακυρώνεις, να μέμφεσαι, να σαρκάζεις, να λοιδωρείς, επικαλούμενος το ΑΓΑΘΟ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ, να συμμαχείς με συναινούντες στην ανομία και στην ηλιθιότητα, παρά να κατανοείς την ουσία της κατάστασης, τα επιχειρήματα της λογικής, την ανάγκη για δράση.

Η διαδικασία υπερτερεί του αποτελέσματος , η επίδειξη γνώσεων της εφαρμογής, οι δισταγμοί της απόφασης, οι πομφόλυγες της σοφίας.

ΤΟ Δ.Σ. του Ι.Σ.Π. θεωρεί  καθήκον του  στο χρονικό σημείο αυτό  ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΕΙ ΟΛΟ ΤΟ ΙΑΤΡΙΚΟ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΟ ΚΑΙ ΠΑΡΑΙΑΤΡΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΟΥ ΓΕΝΙΚΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ,ΤΟΥΣ ΙΑΤΡΟΥΣ ΤΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΩΝ ΙΑΤΡΕΙΩΝ,ΤΩΝ ΚΕΝΤΡΩΝ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΜΥ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΙΔΙΩΤΕΣ ΙΑΤΡΟΥΣ ΠΟΥ ΜΕ ΑΥΤΑΠΑΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΗΡΩΙΣΜΟ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΜΕ ΚΙΝΔΥΝΟ ΖΩΗΣ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΕΣ ΙΑΤΡΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΕ ΑΝΤΙΤΙΜΟ ΤΗ ΣΩΜΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΗ ΚΑΤΑΠΟΝΗΣΗ ΚΑΙ ΝΟΣΗΣΗ   ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΣΜΟΝΗ  ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΜΑΤΟΣ .

ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΤΟ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ «ΕΝΕΡΓΟΥΣ» ΛΑΙΚΙΣΤΕΣ  ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΕΣ ΚΑΘΕ ΧΡΩΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΚΟΜΜΑΤΟΣ.

ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΜΑΘΑΝ ΝΑ ΧΤΙΖΟΥΝ ΚΑΡΙΕΡΕΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΠΑΝΩ ΣΕ ΑΠΩΛΕΙΕΣ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΩΝ ΜΑΣ ΕΜΕΙΣ  ΑΠΑΝΤΟΥΜΕ ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΣ ΝΑ  ΣΩΖΟΥΜΕ ΟΣΟΥΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ   ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΘΕΩΡΩΝΤΑΣ ΟΤΙ ΤΟ ΠΕΔΙΟ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΔΕΝ ΠΡΟΣΦΕΡΕΤΑΙ  ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΟΣ ΕΙΔΟΥΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ Η  ΑΛΛΗ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ.

 

ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΟΥ ΙΑΤΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ ΠΙΕΡΙΑΣ