Η OLYMPIA ELECTRONICS A.E. χορηγός  στη ΓΕΦΥΡΑ ΖΩΗΣ Α.μεΑ. Δυτικού Τομέα

225

Η OLYMPIA ELECTRONICS A.E. στο πλαίσιο  του  προγράμματος  της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης αλλά και ενόψει των εορτών των Χριστουγέννων αποδεικνύει εμπράκτως την ανθρωποκεντρική της φιλοσοφία, η οποία έχει πάντα ως σημείο αναφοράς τον άνθρωπο. Η εταιρεία τα τελευταία χρόνια εφαρμόζει μία σειρά ουσιαστικών προγραμμάτων Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης (Ε.Κ.Ε.)  υποστηρίζοντας αποτελεσματικά κοινωνικές ευαίσθητες ομάδες, πολιτιστικούς και περιβαλλοντικούς συλλόγους της περιφέρειας, ώστε να συνεχίσουν το επίπονο έργο τους.

Πρόσφατα και μετά από έκκληση της ΓΕΦΥΡΑΣ ΖΩΗΣ Α.μεΑ. Δυτικού Τομέα,  η OLYMPIA ELECTRONICS A.E., πρόσφερε τα προϊόντα της στο νέο χώρο του Οργανισμού στη Νίκαια, ώστε τα παιδιά που φιλοξενούνται  σε αυτόν να νιώθουν και να είναι πιο ασφαλή, και οι μέρες τους να είναι πιο ευχάριστες, φωτεινές και με περισσότερη ελπίδα.

Στόχος της ΟLYMPIA ELECTRONICS A.E. είναι η προσφορά στο κοινωνικό σύνολο, η ευαισθητοποίηση των καταναλωτών και το κτίσιμο μίας σχέσης αμοιβαίας εμπιστοσύνης με το ευρύ κοινό. Για την OLYMPIA  ELECTRONICS A.E., η Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη (Ε.Κ.Ε.) αποτελεί κομμάτι μιας μακροχρόνιας στρατηγικής που προκύπτει από το χρέος της να στηρίζει την κοινωνία. Η υπευθυνότητα, η κοινωνική ευσυνειδησία, η ευαισθησία, η συνείδηση και η επιχειρηματική ηθική είναι άρρηκτα συνδεδεμένες με την στρατηγική και το όραμα της εταιρείας.

«Πιστεύουμε στην Ελλάδα – Παράγουμε στην Ελλάδα»