Τι απαντά ο Π. Καζάς για τη μήνυση του Α. Μανώλα

368

Στις 11-12-2020 κατέθεσα στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κατερίνης, το υπόμνημα με τις εξηγήσεις μου, έπειτα από τη μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση, που κατέθεσε εις βάρος μου, ο Δήμαρχος Πύδνας – Κολινδρού κ. Αναστάσιος Μανώλας.

Η μήνυση του Δημάρχου κ. Μανώλα, μπορεί τυπικά να αναφέρεται στο πρόσωπό μου, ουσιαστικά, ωστόσο, στρέφεται και κατά των Δημοτικών Συμβούλων της παράταξής μου, αλλά και της πλειονότητας των δημοτών του Δήμου μας.

Το σκέλος της υπόθεσης, που αφορά στην τέλεση του αδικήματος της συκοφαντικής δυσφήμισης, βρίσκεται πλέον στα χέρια του κ. Εισαγγελέα, ο οποίος και θα αποφανθεί.

Ως προς τα ερωτήματα, που αφορούν στον επίμαχο διαγωνισμό για την «Επισκευή και συντήρηση του Αθλητικού Κέντρου Κολινδρού», τα οποία θέσαμε τόσο στο Δημοτικό Συμβούλιο, όσο και στις δημόσιες ανακοινώσεις μας, δυστυχώς δεν πήραμε καμία απάντηση, ούτε μέσω της μήνυσης.

Η τοπική κοινωνία, η παράταξή μου κι εγώ, ακόμη περιμένουμε, από το Δήμαρχο, κ. Μανώλα – και τους εμπλεκόμενους στην υπόθεση του διαγωνισμού – να δώσει εξηγήσεις.

Οι μηνύσεις του Δημάρχου, κ. Μανώλα, δεν τρομοκρατούν, ούτε εμένα, ούτε την παράταξή μου.

Θα συνεχίσουμε, να ασκούμε πολιτική κριτική στις ενέργειες και στις παραλείψεις του Δημάρχου και της Δημοτικής Αρχής, να θέτουμε ερωτήματα και να απαιτούμε απαντήσεις, καθώς αυτή είναι η υποχρέωση και η ευθύνη που έχουμε απέναντι στους δημότες του Δήμου Πύδνας – Κολινδρού και στον τόπο μας. Τον τόπο, όπου ζούμε όλα αυτά τα χρόνια.

Παναγιώτης Καζάς

Επικεφαλής ελάσσονος αντιπολίτευσης