Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ αποκάλεσε “επιδειξία” τον Πρωθυπουργό

177

“Επιδειξία” αποκάλεσε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Σουλτάνα Ελευθεριάδου τον Πρωθυπουργό, ενώ παρά τις παρεμβάσεις του προεδρεύοντος να ανακαλέσει, αρνήθηκε! Μάλιστα επέμεινε ότι ο Πρωθυπουργός είναι επιδειξίας επειδή “επιδεικνύει τα πλούτη” (αντί για επιδειξιομανή (κοινώς φιγουρατζή)!)

“Ενώ γνωρίζετε πως έχετε αποτύχει παταγωδώς έρχεστε εδώ να δικαιολογήσετε τα αδικαιολόγητα και να ικανοποιήσετε τον εγωκεντρικό επιδειξία ανέμελο αρχηγό σας” ήταν η φράση της κ. Ελευθεριάδου στην τοποθέτησή της επί του Προϋπολογισμού η οποία προκάλεσε την καταρχήν αντίδραση του Αντιπροέδρου της Βουλής Νικήτα Κακλαμάνη.

Ο κ. Κακλαμάνης της επισήμανε ότι προσωπικοί χαρακτηρισμοί και ύβρεις δεν επιτρέπονται στην Βουλή και της ζήτησε να ανακαλέσει, ενώ ο αναπλ. υπουργός Γιώργος Κουμουτσάκος φώναζε “ντροπή σας” , αλλά η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ επέμενε ότι ο Πρωθυπουργός είναι επιδειξίας επειδή επιδεικνύει τα πλούτη και αυτό φαίνεται σε δημοσιεύματα.

Τελικά το να στέλνουμε στη βουλή αγράμματους δεν είναι απλώς επιπολαιότητα. Είναι επικίνδυνο αλλά και προσβολή του χώρου της Δημοκρατίας!