Θανάσης Λιακόπουλος : Ο Πέλεκας φούσκωσε με την πρώτη νεροποντή. Τι θα κάνετε για το θέμα; Οι δημότες αγωνιούν…

204

Μπορεί προεκλογικά οι συνδυασμοί του κ. Κουκοδήμου και του κ. Νταντάμη να είχαν παρουσιάσει αναλυτικό πρόγραμμα δράσεων για το θέμα του Πέλεκα, μετεκλογικά όμως δεν φαίνεται να έχουν κάνει κάτι. Ακόμη και ο (προεκλογικά) αεικίνητος, καταγγέλων και μονίμως με το δάκτυλο υψωμένο κ. Γιώργος Κυριακίδης βρέθηκε τελικά σε άλλο πόστο ευθύνης ως αντιδήμαρχος και δεν μπόρεσε να ασχοληθεί με το θέμα.

Το πρόβλημα όμως του Πέλεκα παραμένει. Το 1/3 περίπου της θητείας της νέας δημοτικής διοίκησης έχει ολοκληρωθεί και δεν βλέπουμε το παραμικρό ενδιαφέρον και κινητικότητα. Πχ, μία σύσκεψη και με την αντιπεριφερειάρχη που έχει λόγο για το θέμα, στην οποία θα ληφθούν αποφάσεις με συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα και θα δοθούν λύσεις. Ή πχ (μιας και ο κ. δήμαρχος είναι σχεδόν κάθε εβδομάδα στην Αθήνα προς αναζήτηση πόρων) κάποιο κονδύλιο για τα έργα που έχει τόση ανάγκη η περιοχή του Παραδείσου για να προστατευθούν οι κάτοικοι.

Με την πρώτη νεροποντή την περασμένη εβδομάδα ο Πέλεκας φούσκωσε. Θα κάνετε κάτι ουσιαστικό; Έχετε προγραμματίσει κάποιες ενέργειες; Ή απλά όταν θα ξαναγίνει το κακό θα πάτε εκεί για να δείτε το πρόβλημα και να πείτε ότι ΘΑ ασχοληθείτε;

Εμείς θα σας στηρίξουμε και θα σας επιβραβεύσουμε αν κάνετε έργο για το μεγάλο αυτό πρόβλημα. Αν όχι, θα σας το υπενθυμίζουμε, ως μία (ακόμη) ανακολουθία σε σχέση με όσα υποσχεθήκατε προεκλογικά και δεν τηρήσατε μετεκλογικά.

Στη διάθεσή σας, για να λύσουμε τα προβλήματα των δημοτών μας

Είμαστε εδώ για να συνεργαστούμε για το κοινό καλό, για να προλάβουμε καταστάσεις και να διορθώσουμε κακώς κείμενα. Είμαστε στο πλευρό σας, αν αποφασίσετε να ασχοληθείτε σοβαρά με το θέμα του Πέλεκα και του κινδύνου για τις ζωές των συνδημοτών μας στον Παράδεισο και όχι μόνο.

Είμαστε εδώ για να συνεργαστούμε και να προστατέψουμε τα συμφέροντα των δημοτών.

Θα κάνετε κάτι ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟ για το θέμα;

 

Δημοτικός Συνδυασμός «Όλοι Μαζί Μπορούμε Καλύτερα»

Θανάσης Γ. Λιακόπουλος

Επικεφαλής, Δημοτικός Σύμβουλος Κατερίνης

Μιχάλης Γεωργιάδης 

Δημοτικός Σύμβουλος Κατερίνης

Αποστόλης Λιακόπουλος

Δημοτικός Σύμβουλος Κατερίνης

Ράνια Παπαγεωργίου 

Δημοτική Σύμβουλος Κατερίνης