Δήμος Δίου-Ολύμπου : Ο κοροναϊός αφήνει μεγάλο στίγμα στην κοινωνία του Δήμου μας

319

Έτσι, μεγάλα είναι τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι πολίτες του Δήμου Δίου-Ολύμπου με την πανδημία.

 

Είναι δύσκολο και δυσάρεστο να επιβάλλονται περιοριστικά  μέτρα κατά της εξάπλωσης του ιού, όμως είναι αναγκαίο περισσότερο από ποτέ να τα τηρούμε.

Φαίνεται λοιπόν ότι οι δραστηριότητες των πολίτων δεν ήταν σύμφωνες με αυτά, οπότε κι εμφανίστηκαν φαινόμενα συνωστισμού όχι μόνο σε κοινωνικές εκδηλώσεις, αλλά και σε εργασιακούς χώρους ακόμα και κατά τη συγκομιδή εποχικών φρούτων.

Το προσωπικό του Δήμου μετρά πολλές απουσίες, κυρίως λόγω ύπαρξης κρουσμάτων αλλά και λόγω υποχρεωτικής τηλεργασίας ή πιθανόν αναστολής.

Φυσικό επόμενο είναι λοιπόν να κυριαρχεί αγωνία σε όλους τους Δημότες για την εξέλιξη της υγείας των δικών τους ανθρώπων που νοσηλεύονται εντός ή/και εκτός Πιερίας αλλά και για το πώς θα διαγραφεί το προσωπικό τους εργασιακό μέλλον.

Σχετικά με την αστυνόμευση υπήρξαν διαμαρτυρίες ότι δεν επαρκεί, ή ότι οι υπεύθυνοι του Δήμου δεν είναι “παρόντες”… όμως θα πρέπει να αντιληφθούμε πως για να βγούμε άρτιοι από αυτή τη δοκιμασία πρέπει πάνω απ’ όλα εμείς οι ίδιοι να πειθαρχούμε κ να ακολουθούμε τις οδηγίες των ειδικών.

Η εφημερίδα μας προκειμένου να σας ενημερώσει, αποτύπωσε την πραγματικότητα για τα κρούσματα στον Δήμο μας και προκάλεσε αντιδράσεις ακόμα και απειλές από κάποιους !

Εμείς θα συνεχίσουμε να σας ενημερώνουμε αξιόπιστα όπως μέχρι σήμερα πράττουμε.

Ελπίζουμε, όπως όλοι, να τελειώσει όσο το δυνατόν πιο σύντομα η ανθρώπινη δοκιμασία μας και στην πορεία να ανασυντάξουμε τις δυνάμεις μας ώστε να συνεισφέρουμε στην αναβάθμιση  σε κάθε επίπεδο του Δήμου μας.

Σας προτρέπουμε λοιπόν να “Μείνετε Μέσα” να “Κρατάτε Αποστάσεις” ;έτσι ώστε να “Μείνετε Ασφαλείς”.

Καλές Γιορτές.