Μεγάλη διαδικτυακή συναυλία του Πανελλήνιου Μουσικού Συλλόγου από το Μέγαρο Μουσικής

314

Λίγες ώρες απομένουν μέχρι την επίσημη προβολή της μεγάλης διαδικτυακής συναυλίας του Πανελλήνιου Μουσικού Συλλόγου:

Για όλου του κόσμου το ψωμί, το φως και το τραγούδι

στο: https://estage.gr/…/gia-olou-tou-kosmou-to-psomi-to…/

Η πλατφόρμα είναι ήδη ανοιχτή για προαγορά του εισιτηρίου και προτείνουμε σε όλους αυτή την επιλογή για ενίσχυση της προσπάθειας μας αλλά και για να μην αποφύγουμε προβλήματα με υπερφόρτωση του συστήματος πώλησης εισιτηρίων λίγο πριν τη συναυλία.

Η συναυλία θα ανέβει στην ψηφιακή πλατφόρμα eStage (eStage.gr) αύριο Κυριακή 13 Δεκέμβρη στις 9 μ.μ. και θα παραμείνει για 48 ώρες, μέχρι Τρίτη 15 Δεκέμβρη και 9 μ.μ.

Μέσα σε αυτό το διάστημα των 48 ωρών μπορεί οποιοσδήποτε να μπει στην πλατφόρμα, να αγοράσει το εισιτήριο και να παρακολουθήσει την συναυλία όποτε και όσες φορές θέλει με το ίδιο εισιτήριο.

Ζητάμε από όλους τους φίλους να στηρίξουν τον αγώνα που κάνει ο Σύλλογος για την επιβίωση του κλάδου στις πρωτοφανείς συνθήκες για την ενίσχυση του Ταμείου Αλληλεγγύης του Συλλόγου, για την στήριξη συναδέλφων που βρίσκονται σε δύσκολη κατάσταση.

Επίσης θυμίζουμε τον λογαριασμό του Συλλόγου στην Εθνική Τράπεζα όπου δεχόμαστε καταθέσεις για ενίσχυση του Ταμείου Αλληλεγγύης:

GR 080 1100 40 00 00 00 4060 806264

Αναλυτικές οδηγίες για την είσοδο στην πλατφόρμα, και την αγορά εισιτηρίου.

Κατά την πρώτη είσοδο στην πλατφόρμα κάθε χρήστης πρέπει να πραγματοποιήσει εγγραφή. Η εγγραφή νέου χρήστη είναι εξαιρετικά απλή και επιτυγχάνεται με τον εξής τρόπο:

Στην αρχική οθόνη της πλατφόρμας, στο επάνω δεξιά μέρος, υπάρχουν δυο ταμπέλες με τίτλο “Σύνδεση” και “Εγγραφή”.

Επιλέγουμε “Εγγραφή” και εισάγουμε στα αντίστοιχα πεδία διεύθυνση e-mail, όνομα χρήστη και έναν προσωπικό κωδικό που αποτελεί το προσωπικό μας κλειδί για είσοδο στην εφαρμογή. Τον κωδικό αυτό τον εισάγουμε ξανά στο πεδίο “Επαλήθευση κωδικού” προσέχοντας να μην γίνει λάθος στην αντιγραφή. Τσεκάρουμε το λευκό τετραγωνάκι δίπλα στην δήλωση “Συμφωνώ με τους όρους χρήσης” και χτυπάμε το κουμπί “Εγγραφή” για να ολοκληρωθεί η διαδικασία.

Για κάθε επόμενη είσοδο στην πλατφόρμα δεν χρειάζεται να επαναληφθεί η διαδικασία της Εγγραφής αλλά μόνο η Σύνδεση, εισάγοντας διεύθυνση e-mail και τον προσωπικό κωδικό.

Ύστερα από την εγγραφή ή την σύνδεση ο χρήστης προωθείται στην κεντρική σελίδα της πλατφόρμας όπου επιλέγει την συναυλία που επιθυμεί να παρακολουθήσει. Εκεί επιλέγει την συναυλία του Πανελλήνιου Μουσικού Συλλόγου με τίτλο “Για όλου του κόσμου το ψωμί το φως και το τραγούδι”

Στο παράθυρο της συναυλίας επιλέγουμε την ταμπέλα με τίτλο “Απαιτείται εισιτήριο για να αποκτήσετε πρόσβαση”

Στο παράθυρο αγοράς εισιτηρίου επιλέγει μια από τις τρεις επιλογές (3, 5 ή 10 ευρώ). Στο επόμενο παράθυρο εισάγει τα στοιχεία της κάρτας μέσω της οποίας θα γίνει η πληρωμή. Εκεί συμπληρώνει το όνομα (όπως ακριβώς αναγράφεται στη κάρτα του) και τον αριθμό της κάρτας (χωρίς κενά αφού η πλατφόρμα τα βάζει αυτόματα). Στο επόμενο πεδίο ο χρήστης βάζει το μήνα και το έτος που λήγει η κάρτα του, καθώς και τον τριψήφιο αριθμό που αναγράφεται εκτός του πλαισίου στο πίσω μέρος της κάρτας. Για την ολοκλήρωση της διαδικασίας πατάει το κουμπί “Πληρωμή”.

Με την ολοκλήρωση της πληρωμής αποστέλλεται άμεσα απόδειξη πληρωμής στην διεύθυνση e-mail που δήλωσε ο χρήστης.

Μετά την ολοκλήρωση την πληρωμής του εισιτηρίου ο χρήστης μπορεί να παρακολουθήσει την συναυλία πατώντας επάνω στο πλήκτρο αναπαραγωγής επάνω στο βίντεο της συναυλίας.

Όσοι έχουν αγοράσει νωρίτερα το εισιτήριο, απλώς συνδέονται και παρακολουθούν την συναυλία.