Ποια Ζώδια θα έχουν ερωτική επανασύνδεση το 2021 και πότε;

1325

Ευνοείσαι για ερωτική επανασύνδεση το 2021; Δες τις ημερομηνίες και την λίστα ζωδίων όπου θα έχουν επιστροφή σχέσης από το παρελθόν.

 

Είμαστε σε αναμονή μίας νέας χρονιάς, με όνειρα, ελπίδες και με την επιθυμία το 2021 να είναι σαφώς καλύτερο από το επίπονο και εξαντλητικό 2020. Μετρώντας τις στιγμές που έδωσε το 2020 που φεύγει, είναι βέβαιο ότι έχουμε να κουβεντιάσουμε για πολλούς χωρισμούς, πολλοί από αυτούς ήταν άδικοι, αλλόκοτοι ή η γενικότερη δύσκολη κατάσταση που βιώσαμε, πολλές φορές βάρυνε την ψυχολογία με αποτέλεσμα να μην έχουμε και τόσο μεγάλη διάθεση για τα αισθηματικά…

Τι γίνεται όμως το 2021;;; Θα έχουμε επανασυνδέσεις σε σχέσεις που κλονίστηκαν το 2020;;; Φυσικά και θα έχουμε, και σε αυτό το άρθρο παραθέτουμε τις ημερομηνίες που θα γίνουν επανασυνδέσεις αλλά και τους εκπροσώπους του ζωδιακού που θα πέσουν και πάλι στην αγκαλιά ενός παλαιού έρωτα.

30 Ιανουαρίου έως 21 Φεβρουαρίου 2021

Στο ξεκίνημα του έτους ο Ερμής θα κινείται φαινομενικά ανάδρομος στο ζώδιο του Υδροχόου, φέρνοντας την προοπτική επανασύνδεσης στους Υδροχόους, Λέοντες και Ζυγούς που έχουν γεννηθεί στο 2ο και στο 3ο δεκαήμερο του ζωδίου τους. Συνάμα, όσοι έχετε προσωπικούς πλανήτες (ειδικά Αφροδίτη) στα παραπάνω ζώδια και συγκεκριμένα ανάμεσα στην 26η και 11η μοίρα, είναι πολύ πιθανό αυτή την περίοδο να βρεθείτε στην αγκαλιά του/της πρώην. Επιπλέον δεν αποκλείεται και αρκετοί Κριοί – Δίδυμοι – Τοξότες του 2ου και 3ου δεκαημέρου να έχετε επικοινωνίες και συζητήσεις με άτομα του παρελθόντος. Να τονίσουμε εδώ, οτι οι επανασυνδέσεις που θα γίνουν σε αυτή τη χρονική περίοδο θα δοκιμαστούν σθεναρά, δεν θα είναι εύκολες, ενώ από την παραπάνω λίστα ζωδίων δεν προτείνουμε στους Υδροχόους του 2ου δεκαημέρου να πουν το “ναι” σε μία επανασύνδεση, γιατί στην πορεία του έτους θα απογοητευτούν πολύ!

30 Μαΐου έως 22 Ιουνίου

Καθώς είμαστε σε διάστημα Έκλειψης παρατηρούμε να γίνεται το “έλα να δεις” στις σχέσεις ενώ οι μοιραίες εξελίξεις στα ερωτικά δεν θα λείψουν. Σε αυτή τη περίοδο ο Ερμής θα κινείται φαινομενικά ανάδρομος στους Διδύμους και δύσκολα θα μπορείς να συγκρατήσεις το χέρι σου να μην πληκτρολογήσει το τηλέφωνο του/ της πρώην. Σε αυτό το διάστημα θα έχουν επανασύνδεση οι Δίδυμοι, Τοξότες, Υδροχόοι του 2ου και 3ου δεκαημέρου και όσοι έχουν προσωπικούς πλανήτες κοντά στην 24η -16η μοίρα (ιδιαίτερα Αφροδίτη). Προσοχή όμως, γιατί ότι σας τάξουν αυτή την περίοδο δύσκολα θα μπορεί να γίνει πραγματικότητα και θα έχουμε μπερδέματα στην πορεία!

27 Σεπτεμβρίου έως 18 Οκτωβρίου

Φθινοπωρινές Επανασυνδέσεις έρχονται για μία ακόμα φορά για τους Κριούς – Ζυγούς – Τοξότες του 2ου και του 3ου δεκαημέρου, όπου φαίνεται αυτό το διάστημα ότι θα δώσουν μία 2η ευκαιρία σε μία σχέση τους. Συνάμα , επανασύνδεση θα έχουν και όσοι έχουν στον αστρολογικό τους χάρτη προσωπικούς πλανήτες κοντά στην 25η -10η μοίρα των παραπάνω ζωδίων. Αξίζει να δοθεί ευκαιρία σε αυτή την φάση; Ναι αξίζει, γιατί θα μπορούν να διατηρηθούν εντέλει οι ισορροπίες και να επέλθει η αρμονία.

19 Δεκεμβρίου έως τέλος 2021

Το 2021 θα μας αποχαιρετίσει με αρκετές επανασυνδέσεις αφού η Αφροδίτη ο πλανήτης του έρωτα θα γυρίσει σε φαινομενικά ανάδρομη πορεία στο ζώδιο του Αιγόκερω. Σε αυτό το διάστημα θα γυρίσουν σε μία παλιά τους σχέση οι Καρκίνοι – Αιγόκεροι – Παρθένοι του 3ου δεκαημέρου !

clickmag.gr