Ο Κώστας Κουκοδήμος στις νέες εγκαταστάσεις της δημοτικής αστυνομίας

325

Κώστας Κουκοδήμος: Καλύτερες υποδομές & πιο άμεση –  αποδοτική εξυπηρέτηση των Δημοτών

«Στην έμφαση που δίνει ο Δήμος Κατερίνης στις καλύτερες δυνατές προϋποθέσεις σε επίπεδο υποδομών για τη λειτουργία των υπηρεσιών της Δημοτικής Αστυνομίας και στην πιο άμεση και αποδοτική εξυπηρέτηση των Δημοτών» αναφέρθηκε ο Δήμαρχος Κώστας Κουκοδήμος στη διάρκεια επίσκεψης και αυτοψίας, που πραγματοποίησε στο «νέο σπίτι» της Δημοτικής Αστυνομίας.

Όπως είναι γνωστό, υπό τον συντονισμό του αντιδημάρχου Δημοτικής Αστυνομίας Κώστα Φιλοκώστα ολοκληρώθηκε πριν λίγες ημέρες η μεταφορά των υπηρεσιών της Δημοτικής Αστυνομίας από το Δημαρχείο, στις νέες εγκαταστάσεις και πιο συγκεκριμένα, στο πρώην κτίριο της Πυροσβεστικής υπηρεσίας (Οδός Σβορώνου).

«Διαμορφώνουμε τις νέες συνθήκες υπό τις οποίες η Δημοτική Αστυνομία θα επιτελεί το καθήκον τηςΕύχομαι το νέο κτίριο να είναι καλορίζικο.  Με την επανάχρησή του, ένα ανενεργό μέχρι πρότινος δημοτικό κτίριο «αποκτά μια νέα ζωή και συνέχεια», υποστηρίζοντας τις πολύτιμες για τον δημότη υπηρεσίες της Δημοτικής μας Αστυνομίας» σημείωσε σε δήλωσή του ο Δήμαρχος, ενώ απευθυνόμενος στον κο Φιλοκώστα τον συνεχάρη «για τους ταχείς ρυθμούς υλοποίησης του έργου» και ευχήθηκε στους εργαζόμενους «καλή δύναμη ειδικά αυτή τη δύσκολη για όλους περίοδο, καλή συνέχεια στις υπηρεσίες που παρέχουν προς όφελος των πολιτών μας».

ΑΛΛΑΞΕ ΡΙΖΙΚΑ Η ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ ΚΤΙΡΙΟΥ

«Αναβαθμίσαμε και αλλάξαμε άρδην την εικόνα του κτιρίου τόσο εσωτερικά, όσο και εξωτερικά, επαναπροσδιορίζοντας τη λειτουργικότητά του, προκειμένου να αξιοποιηθεί από τη Δημοτική Αστυνομία. Με ισχυρό αίσθημα ευθύνης, είμαι βέβαιος θα ανταποκριθούμε αποτελεσματικά στην πρόκληση των ολοένα αυξανόμενων αναγκών του Δήμου μας. Παράλληλα με τη μεταφορά του συνόλου των υπηρεσιών σε ένα σύγχρονο – όπως διαμορφώθηκε κτίριο – πετύχαμε και την αποσυμφόρηση του Δημαρχιακού Μεγάρου», τόνισε από την πλευρά του, ο  αντιδήμαρχος Δημοτικής Αστυνομίας Κώστας Φιλοκώστας, ο οποίος ευχαρίστησε και δημόσια τα συνεργεία για την εντός χρονοδιαγράμματος παράδοση προς χρήση των εγκαταστάσεων, καθώς και τους εργαζόμενους της Δημοτικής Αστυνομίας για τη συνεργασία και συμβολή τους στην ταχεία ολοκλήρωση της μετεγκατάστασης των υπηρεσιών.