Πότε ανοίγουν τα κομμωτήρια

254

Μέσα στο Σαββατοκύριακο θα ανοίξουν τα κομμωτήρια, όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών. “Στο πλαίσιο του σταδιακού ανοίγματος της αγοράς, αναμένεται τις επόμενες ημέρες –Σάββατο ή Κυριακή- να ξεκινήσουν τη λειτουργία τους τα κομμωτήρια. Αυτό έγινε γνωστό μετά από επικοινωνία που είχε ο Πρόεδρος του Ε.Ε.Α. κ. Γιάννης Χατζηθεοδοσίου με τον Υπουργό Ανάπτυξης κ. Άδωνι Γεωργιάδη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το άνοιγμα των συγκεκριμένων επιχειρήσεων θα προηγηθεί καθώς κρίνεται ότι μπορούν να εφαρμοστούν με ακρίβεια τα υγειονομικά πρωτόκολλα” σημειώνει ο ΕΕΑ.

“Όλες οι λεπτομέρειες για το πότε ακριβώς και πως θα ανοίξουν κι άλλες επιχειρηματικές δραστηριότητες, αναμένεται να ξεκαθαρίσει αύριο Παρασκευή 11/12, σε σχετικές ανακοινώσεις που θα γίνουν από την κυβέρνηση, όπως προανήγγειλε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος κ. Στέλιος Πέτσας” σημειώνει το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών.

Η απόφαση για την επαναλειτουργία των κομμωτηρίων έχει “κλειδώσει”, ωστόσο επειδή το πλάνο για το άνοιγμα της αγοράς ακόμα δεν έχει οριστικοποιηθεί ενδέχεται να αρχίσουν να υποδέχονται πελάτες από τη Δευτέρα.