Από την Πιερία ο τρίτος αστυνομικός που έχασε τη ζωή του από κοροναϊό – τι καταγγέλλει ο Πρόεδρος της ΠΟΑΣΥ

548

Ακόμη ένας αστυνομικός έχασε τη μάχη με τον κορονοϊό στην Πιερία με τον πρόεδρο της ΠΟΑΣΥ Γρηγόρη Γερακαράκο να κάνει λόγο για ανικανότητα, ανεπάρκεια και αδιαφορία από τη ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ.

 

“Θέλω να εκφράσω θερμά συλλυπητήρια προς τους οικείους του συναδέλφου που έχασε την ζωή του από κοροναϊό. Είναι ο τρίτος αστυνομικός που φεύγει από την ζωή και αυτό είναι συνέπεια της ανικανότητας, της ανεπάρκειας και της αδιαφορίας της Ηγεσίας της Ελληνικής Αστυνομίας” αναφέρει ο Γρηγόρης Γερακαράκος.

 

Ευθύνες όμως έχει και η πολιτική ηγεσία η οποία αφού έχει περιοδεύσει σε πολλές Αστυνομικές Διευθύνσεις προφανώς και δεν αναρωτήθηκε αν τα μέτρα που πρέπει να παίρνονται για το αστυνομικό προσωπικό είναι τα προβλεπόμενα, γιατί αν το είχε κάνει δεν θα είχαμε ούτε νεκρούς αστυνομικούς, ούτε πλέον των 700 κρουσμάτων αλλά θα είχε στείλει στο σπίτι τους όλους αυτούς που έθεσαν και θέτουν ακόμα και σήμερα σε κίνδυνο την ζωή των αστυνομικών αλλά και των πολιτών.
Είναι πλέον η ώρα του κ. Εισαγγελέα χωρίς να εξαιρέσει κανέναν και για κανένα λόγο. Επιτέλους ας αναζητηθούν μια φορά οι ευθύνες και ας καταλογιστούν , εμείς είμαστε στην διάθεση του” αναφέρει.

Σημειώνεται πως επρόκειτο για τον τρίτο αστυνομικό που χάνει τη ζωή του από κοροναϊό.

enikos.gr