Συνάντηση Πρωτοσύγκελλου Ι. Μητροπόλεως Κίτρους π. Βαρνάβα Λεοντιάδη με τον Αστυνομικό Διευθυντή Πιερίας κ. Γεώργιο Τζήμα

397
φωτο pieriasocial

Συνάντηση συνεργασίας είχαν χθές Τρίτη 1 Δεκεμβρίου, ο Πρωτοσύγκελλος της Ιεράς Μητροπόλεώς μας Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης κ. Βαρνάβας Λεοντιάδης, ως εκπρόσωπος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου μας κ. Γεωργίου, με τον Αστυνομικό Διευθυντή Πιερίας κ. Γεώργιο Τζήμα.

Στη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στο γραφείο του Αστυνομικού Διευθυντή, τηρουμένων των υγειονομικών μέτρων, συζητήθηκε η ανησυχητική κατάσταση στην οποία βρίσκεται η πατρίδα μας και συγκεκριμένα ο Νομός Πιερίας, λόγω της αύξησης του επιδημιολογικού φορτίου.  Επισημάνθηκε και από τις δύο πλευρές αφενός μεν η μέχρι τώρα θετική συμβολή της Τοπικής Εκκλησίας στην εφαρμογή των μέτρων και αφετέρου η ανάγκη της συνεχούς τηρήσεως των υπό της Ελληνικής Κυβερνήσεως εξαγγελθέντων από όλους, με σύνεση, υπευθυνότητα και προσοχή, ιδιαίτερα μάλιστα κατά την εορταστική αυτή περίοδο του μηνός Δεκεμβρίου, προκειμένου να καταστεί δυνατή η μη διασπορά του Κορωναιού για την αποτελεσματική προστασία των συνανθρώπων μας.