Διασυρμός της Γερμανίας από την Ισπανία με 6-0!

343

Κι όμως οι Γερμανοί δέχθηκαν έξι γκολ – Συνέβη για πρώτη φορά μετά το 1931

Μια… τρομακτική Ισπανία διέσυρε τη Γερμανία (6-0) στην τελευταία αγωνιστική του Nations League και πήρε πανηγυρικά πρωτιά του ομίλου.

Με τον 20χρονο Φεράν Τόρες να… οργιάζει και να πετυχαίνει χατ-τρικ, οι «φούριας ρόχας» έκαναν… ό,τι ήθελαν τη Γερμανία και πήραν το εισιτήριο για το Final-4 του Nations League.

Η Ισπανία έπαιξε ολοκληρωτικό ποδόσφαιρο και διέλυσε με ένα απίστευτο 6-0 τη  Γερμανία, που υπέστη την πιο βαριά ήττα της από το 1931! Η ομάδα του Γιόακιμ  Λεβ ταξίδεψε χαλαρή στην Ισπανία για το Nations League και υπέστη έναν άνευ προηγουμένου διασυρμό στα μεταπολεμικά χρόνια. Τα «πάντσερ» έχασαν με έξι γκολ διαφορά για πρώτη φορά μετά από 89 χρόνια και την ιστορική συντριβή από την Αυστρία.

Ο χορός των γκολ άνοιξε με κεφαλιά του Μοράτα (17’). Λίγο αργότερα (33’) ο Φεράν Τόρες πήρε το ριμπάουντ από κεφαλιά του Όλμο στο δοκάρι και κεραυνοβόλησε τον Νόιερ για το 2-0, ενώ μία νέα κεφαλιά του Ρόδρι (38’) έκανε το 3-0 για την Ισπανία. Θα περίμενε κανείς από τη Γερμανία να βγάλει αντίδραση στο δεύτερο μέρος, όμως κάθε κόντρα της Ισπανίας μύριζε γκολ. Ο Φεράν Τόρες ολοκλήρωσε υποδειγματικά δύο εξ’ αυτών (55’, 71’) γράφοντας το 5-0. Το τελικό σκορ διαμόρφωσε ο Ογιαρθάμπαλ, ο οποίος έβαλε κι αυτός το λιθαράκι του στο απίστευτο 6-0, που έδωσε στην ομάδα του Λουίς Ενρίκε την πρώτη θέση του ομίλου της στο Nations League.