Η Olympia Electronics Α.Ε. δίπλα στους σεισμόπληκτους της Σάμου

343

Η OLYMPIA ELECTRONICS A.E. τα τελευταία χρόνια μέσω της κοινωνικής εταιρικής ευθύνης (Ε.Κ.Ε.) προβάλλει έντονα την υπευθυνότητα, την κοινωνική ευσυνειδησία, την ευαισθησία, τη συνείδηση και την επιχειρηματική ηθική της επιχείρησης, συμβάλλοντας στην στήριξη της κοινωνίας και στην προστασία του περιβάλλοντος. Η εταιρεία αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της κοινωνίας μέσα στην οποία δραστηριοποιείται και μοιράζεται τις ίδιες αξίες και τους προβληματισμούς μαζί της.

Ο μεγάλος σεισμός που έπληξε πρόσφατα την Σάμο στοίχισε ανθρώπινες ζωές, προκάλεσε μεγάλες ζημιές σε κατοικίες και δημόσια κτίρια επιφέροντας τόσο οικονομικές δυσκολίες, όσο και οδύνη και ψυχική αναστάτωση στις ζωές των κατοίκων. Η OLYMPIA ELECTRONICS A.E., απόλυτα ευαισθητοποιημένη στα κοινωνικά προβλήματα, δεν θα μπορούσε να μείνει αμέτοχη σε ένα τόσο λυπηρό γεγονός, για αυτό συνέδραμε εμπράκτως τους κατοίκους της Σάμου  με την αποστολή φωτιστικών ασφαλείας στον Σ.Ε.Η. ΣΑΜΟΥ.

Η Ε.Κ.Ε. αποτελεί για την OLYMPIA ELECTRONICS A.E. το όραμα και την φιλοσοφία  της και δεν αποτελεί μόνο μία σειρά εκδηλώσεων και δράσεων. Οι έμπρακτες και στοχευμένες ενέργειές της εταιρείας σε κοινωνικά και περιβαλλοντολογικά θέματα αποδεικνύουν την ανθρωποκεντρική ιδεολογία της και δίνουν το καλό παράδειγμα στη κοινωνία και το «επιχειρείν».