Β. Φεύγας: Ο κ. Πολάκης προκαλεί τους συμπολίτες μας και υποτιμά τους εργαζόμενους στην υγεία

224

Tην πεποίθηση πως όλοι μας ατομικά και συλλογικά πρέπει να προστατεύσουμε την δημόσια υγεία, εξέφρασε σε ραδιοφωνική του συνέντευξη στον Politica 89.8 ο Γραμματέας Στρατηγικού Σχεδιασμού και Επικοινωνίας της Νέας Δημοκρατίας Βασίλης Φεύγας.

 

Ο κ. Φεύγας, αναφέρθηκε στους τρόπους διαχείρισης της πανδημίας από πλευράς κυβέρνησης κι επεσήμανε πως: ”Τα μέτρα επαρκούν στην περίπτωση όμως που τα τηρήσουμε ευλαβικά. Όλοι μας πρέπει να προστατεύσουμε ατομικά και συλλογικά τη δημόσια υγεία.”

Σχολιάζοντας τη στάση της αξιωματικής αντιπολίτευσης ο κ. Φεύγας επεσήμανε ότι: “Στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ όπως ο κ. Πολάκης προκαλούν με την στάση τους την πλειοψηφία των συμπολιτών μας που τηρούν τις αποστάσεις, φορούν τις μάσκες τους και σέβονται τα μέτρα περιορισμού. Ο κ. Πολάκης περιφρονεί τους εκατοντάδες χιλιάδες εργαζόμενους, τις μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις που αγωνιούν για την επόμενη ημέρα. Υποτιμά τους εργαζόμενους στην υγεία που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή αντιμετώπισης της πανδημίας.”

Αναφερόμενος στις δημοσκοπήσεις που δίνουν ισχυρό προβάδισμα της Νέας Δημοκρατίας έναντι του ΣΥΡΙΖΑ και καταλληλότερο πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη, ο κ. Φεύγας τόνισε πως: “Αποτελούν απεικόνιση τη δεδομένη χρονική στιγμή. Χαιρόμαστε για την εμπιστοσύνη των πολιτών, αλλά η κυβέρνηση πρέπει να συνεχίσει απρόσκοπτα το έργο της.”