Διακοπή υδροδότησης αύριο Πέμπτη στα Καταφυγιώτικα λόγω εργασιών

367

Δήμος Κατερίνης: Αναβαθμίζει τις υδρευτικές της υποδομές η ΔΕΥΑΚ

 

 Σε εργασίες συντήρησης και αναβάθμισης των υδρευτικών υποδομών στα Καταφυγιώτικα θα προβεί η ΔΕΥΑΚ. Στο πλαίσιο των προγραμματισμένων αυτών παρεμβάσεων θα υπάρξει διακοπή στην υδροδότηση σε όλο το εύρος της συγκεκριμένης περιοχής, αύριο Πέμπτη 12 Νοεμβρίου από τις 10:00 π.μ. έως και τις 14:30.

Ειδικότερα, συνεργεία της Δ.Ε.Υ.Α.Κ. θα προβούν σε αντικατάσταση κεντρικών βανών -δικλείδων του δικτύου ύδρευσης στα Καταφυγιώτικα. Συγκεκριμένα, θα τοποθετηθούν δυο νέες βάνες στην συμβολή των οδών Τσικοπούλου & Σακελλαρίδη και άλλη μια στο ύψος του πάρκου επί της οδού Τσικοπούλου.

Όπως τονίζει ο Πρόεδρος Δ.Ε.Υ.Α.Κ. Αστέριος Μπουσνάκης: «Με τις παρεμβάσεις αυτές, οι οποίες αποτελούν μέρος του σχεδιασμού μας για αντικατάσταση των αναχρονιστικών και μη λειτουργικών υφιστάμενων βανών, καθώς και με  την τοποθέτηση νέων βανών σε πιο πυκνά σημεία του δικτύου ύδρευσης θα δοθεί ένα τέλος στις συνεχείς – πολύωρες διακοπές υδροδότησης. Με τις εργασίες αυτές και παράλληλα με το έργο της Τηλεμετρίας και του Τηλεχειρισμού των υδρευτικών υποδομών που βρίσκεται σε εξέλιξη, θα καταστεί πραγματικότητα αυτή η δέσμευσή μας προς τους δημότες. Ευχαριστούμε για την κατανόηση».