Στυγερή δολοφονία 50χρονης

255

50χρονη βρέθηκε κατακρεουργημένη μέσα στο διαμέρισμα όπου διέμενε με την 15χρονη κόρη της, στις 6 Νοεμβρίου. Η υπόθεση της δολοφονίας της 50χρονης γυναίκας έχει συγκλονίσει την κοινή γνώμη.

Οι αποκαλύψεις για την υπόθεση προκαλούν σοκ, καθώς κατηγορούμενοι είναι τρεις ανήλικοι, μεταξύ των οποίων η κόρη του θύματος και ο 17χρονος φίλος της από τη Ρουμανία.

Όπως προκύπτει από την ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. για την υπόθεση, αυτό που πρόδωσε τους ανήλικους δράστες ήταν το γεγονός ότι μετά το έγκλημα, αφαίρεσαν την τραπεζική κάρτα της άτυχης 50χρονης και μάλιστα την χρησιμοποίησαν λίγο αργότερα, κάνοντας αναλήψεις από διάφορα ΑΤΜ.

Σημειώνεται πως η κόρη του θύματος και ο 17χρονος φίλος της εντοπίστηκαν χθες, στις Σέρρες, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών.

Είχαν δηλώσει ψευδή στοιχεία και αφού εξακριβώθηκαν τα πραγματικά, οδηγήθηκαν στο Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής.

Ο 16χρονος, που αναζητείτο από τις Αρχές, παραδόθηκε σήμερα στο Λουτράκι.

Για την υπόθεση σχηματίσθηκε δικογραφία, η οποία υποβλήθηκε στον Εισαγγελέα Ανηλίκων Αθηνών και παραπέμφθηκε για κυρία ανάκριση.

Η κόρη και ο φίλος της οδηγήθηκαν στην ανακρίτρια ανηλίκων

Αργά το απόγευμα της Δευτέρας, η κόρη του θύματος και ο 17χρονος φίλος της από τη Ρουμανία οδηγήθηκαν ενώπιον της ανακρίτριας ανηλίκων. Ο 17χρονος και ο 16χρονος κατηγορούνται για ανθρωποκτονία από κοινού, ενώ η κοπέλα για ηθική αυτουργία στην ανθρωποκτονία.

Οι δύο ανήλικοι προσήχθησαν φορώντας ειδικές στολές προστασίας από τον κοροναϊό. Έξω από το ανακριτικό γραφείο βρισκόταν η μητέρα του 17χρονου, η οποία όταν αντίκρισε το γιο της ξέσπασε σε κλάματα, ζητώντας από τους αστυνομικούς να την αφήσουν να πλησιάσει.

Και οι δύο κατηγορούμενοι πήραν προθεσμία για την ερχόμενη Πέμπτη, προκειμένου να προετοιμάσουν την απολογία τους.