Καθηγήτρια κακοποιούσε σεξουαλικά 15χρονο μαθητή της

331

Μία καθηγήτρια καταδικάστηκε σε δύο χρόνια φυλακή κατηγορούμενη για σεξουαλική κακοποίηση ενός 15χρονου μαθητή, ο οποίος έφθασε στο σημείο να σκέφτεται τον ακρωτηριασμό των γεννητικών του οργάνων ώστε να ξεφύγει από αυτήν.

Η Φέι ΜακΡόμπι ήταν 25 ετών όταν “ρίχτηκε” στον έφηβο στο σχολείο που εργαζόταν στο Μπερκσάιρ.

Η γυναίκα πίεσε το αγόρι να συμμετέχει στις τάξεις όπου δίδασκε πολεμικές τέχνες και μετά τον φίλησε. Αργότερα του πήρε την παρθενιά σε ένα φιλικό σπίτι.

Αλλά ο μαθητής ένιωθε τόσο συντετριμμένος από τις απαιτήσεις της που παραδέχτηκε ότι σκέφτηκε ακόμη και να αυτοτραυματιστεί ακρωτηριάζοντας τα γεννητικά του όργανα ώστε να μην τον βρίσκει πλέον ελκυστικό.

Η Μακ Ρόμπι είχε σχεδιάσει το μέλλον τους προτού εκείνος θέσει ένα τέλος στη διετή τους σχέση. Υποστήριξε ότι δεν την αγαπούσε πλέον και όταν αυτή ανακάλυψε ότι ο έφηβος ξεκινούσε σχέση με μια κοπέλα στην ηλικία του, εκείνη έγραψε ένα γράμμα όπου απειλούσε ότι θα αυτοκτονήσει.

Ο 22χρονος, πλέον, υποστήριξε στο δικαστήριο ότι η ελεγκτική συμπεριφορά της τον είχε επηρεάσει βαθύτατα. “Η Φέι στηριζόταν συναισθηματικά πάνω μου, αισθανόμουν υπεύθυνος για τα αισθήματά της.

Στρεφόταν σε εμένα όταν ήταν στεναχωρημένη, είχα ξεκινήσει να απομακρύνομαι από την οικογένεια και τους φίλους. Η σχέση πήγαινε από το κακό στο χειρότερο, διαφωνούσαμε όλο και πιο συχνά και οι αφορμές ήταν όλο και πιο ανόητες κάθε φορά. Άρχισα να γίνομαι όλο και πιο καταθλιπτικός αφού δεν μπορούσα να μιλήσω σε κανέναν, η Φέι ήταν η μόνη μου φίλη.

Της είπα ότι δεν την αγαπούσα πια, κατέρρευσε λέγοντας ότι δεν μπορούσε να συνεχίσει να ζει αν δεν ήμασταν μαζί, μου είπε ότι ήθελε να αυτοκτονήσει. Ανακάλυψε για τη νέα μου σχέση και τρελάθηκε.

Το έκανε αποστολή της να μας χωρίσει. Εκείνη την εποχή θα έκανα τα πάντα για να την απομακρύνω, σκέφτηκα ακόμη και τον ακρωτηριασμό των γεννητικών οργάνων, σκέφτηκα ότι αν δεν είχα οτιδήποτε εκεί να την ενδιαφέρει, τότε θα με άφηνε σε ησυχία”.

Ο μαθητής που δεν μπορεί να κατονομαστεί για νομικούς λόγους, πρόσθεσε: “Αισθάνθηκα ότι ήθελα να τρέξω μακριά, αλλά δεν ήμουν έτοιμος, ήταν η πρώτη φορά που ήμουν ολόγυμνος μπροστά σε κάποιον άλλον.

Αισθάνθηκα βρώμικος,. δεν μπορούσα να αντέξω την όψη μου στον καθρέφτη και ένιωθα ότι μου είχαν πάρει την αθωότητά μου”. Μετά το τέλος της σχέσης το θύμα εμπιστευτικά μίλησε σε έναν υπάλληλο ο οποίος με την άδειά του, ενημέρωσε την αστυνομία.

Η Μακ Ρόμπι συνελήφθη στις 16 Μαΐου 2019 και ενώ αρχικά δεν μιλούσε μετά παραδέχτηκε ότι εξανάγκασε παιδί σε σεξουαλική δραστηριότητα. Καταδικάστηκε σε φυλάκιση 2 ετών και τεσσάρων μηνών ενώ θα υπόκειται σε Διάταξη Πρόληψης Σεξουαλικής Ζημίας για 10 χρόνια.

Πηγή: The Sun